Девојки кој не се срамат да го покажат своето тело ;)

• Креатор на темата Креатор на темата Масимо
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јануари 2021
Мислења
404
Поени од реакции
1.128
Локација
Кај мајка ти во кревет
Мислам дека ваква тема нема на форумов па би било убаво девојките кој не се срамат да си ги покажат квалитетите да го скршат мразот (сл. од интернет не.) Епа изволите ;)

Мислам дека ваква тема нема на форумов па би било убаво девојките кој не се срамат да си ги покажат квалитетите да го скршат мразот (сл. од интернет не.) Епа изволите ;)
Отвори тема и за момци кои не се срамат од своите квалитети(макар да не познавам ниту девојки, ниту момци кои имаат квалитети и ги кријат)..па да видиме кој има муда т.с. храброст одве на форумов да се експонира(чисто сумњам, ама ајде):pos:да биде забавно, нели..додека не ти отиде темава у канта.

Јас почнувам да се грижам за квалитетите на нашево образование, зошто досега мислам дека немав начекано и КОИ да дојде ред да биде утнато.

Јас почнувам да се грижам за квалитетите на нашево образование, зошто досега мислам дека немав начекано и КОИ да дојде ред да биде утнато.
Јас сум среќен што девојки е напишано со к наместо со ќ.

Не наведе во отварањето на темата пожелни атрибути, ќе почнат неизбричени мишки да сликаат за пример

Иди на порнсајт. Иди на нудистичка плажа. Иди во стриптиз бар. Иди абе у бордел и ама не тровај тука.

Во каква саксија ве раснат вакви бе? Опрај се.

А бе имаше некаде тема газиња и цициња, шо не разгледаш натака и залепиш некој плочка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom