Отвори тема и за момци кои не се срамат од своите квалитети(макар да не познавам ниту девојки, ниту момци кои имаат квалитети и ги кријат)..па да видиме кој има муда т.с. храброст одве на форумов да се експонира(чисто сумњам, ама ајде)да биде забавно, нели..додека не ти отиде темава у канта.Мислам дека ваква тема нема на форумов па би било убаво девојките кој не се срамат да си ги покажат квалитетите да го скршат мразот (сл. од интернет не.) Епа изволите
Јас сум среќен што девојки е напишано со к наместо со ќ.Јас почнувам да се грижам за квалитетите на нашево образование, зошто досега мислам дека немав начекано и КОИ да дојде ред да биде утнато.
Ех, тоа е веќе видено, не ме изненадува дотолку.Јас сум среќен што девојки е напишано со к наместо со ќ.
Не наведе во отварањето на темата пожелни атрибути, ќе почнат неизбричени мишки да сликаат за примерМислам дека ваква тема нема на форумов па би било убаво девојките кој не се срамат да си ги покажат квалитетите да го скршат мразот (сл. од интернет не.) Епа изволите
Иди на порнсајт. Иди на нудистичка плажа. Иди во стриптиз бар. Иди абе у бордел и ама не тровај тука.Мислам дека ваква тема нема на форумов па би било убаво девојките кој не се срамат да си ги покажат квалитетите да го скршат мразот (сл. од интернет не.) Епа изволите
По желбава очиледно му се дрка.Ти се ебе а?
Пиќиња.Јас сум среќен што девојки е напишано со к наместо со ќ.
Во каква саксија ве раснат вакви бе? Опрај се.Мислам дека ваква тема нема на форумов па би било убаво девојките кој не се срамат да си ги покажат квалитетите да го скршат мразот (сл. од интернет не.) Епа изволите