Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Добро штум не видиш, значи нема. Секоj си ги слави своите херои.
Еве јас не гледам ама затоа ти гледаш официјални празници и слави и те прашав кои се. Сега ги има или ги нема? Незнам што ти е толку комплицирано или ако сакаш на англиски да ти пишам ако не ме разбираш.

Штум не гледаш, значи нема. Коj сум jас да ти наметнувам мислене.

За мене тие што го создадоха Голи оток не са херои, jас не бих ги славел со празници. За тебе не знам, ти си знаеш.
Обаче те молам апдејтијте си го текст букот. Или тебе ти дале некој постар и сакаат да те избркаат. Кратко и јасно беше прашањето ама очигледно тој дел не е апдејтиран.

За мене македонските политичари од долго време го лажат и го мачат сопствениот народ.
Се уште не се појавил политичар со топки, кој да му ја каже вистината на народот и да се тргне напред

11 октомври - „Денот на Народното востание“
Види ,Ти како фашист , нормално е да бараш тој празник да не се слави. Ама тој нема никаква врска со Југославија. Во Хрватска и Србија, 11 октомври никогаш не бил празник за време на Југославија. Секоја држава си има посебен датум за борба против фашистичките окупатори.

Види ,Ти како фашист , нормално е да бараш тој празник да не се слави. Ама тој нема никаква врска со Југославија. Во Хрватска и Србија, 11 октомври никогаш не бил празник за време на Југославија. Секоја држава си има посебен датум за борба против фашистичките окупатори.

ЕП има примено резолуција, со којашто се поистоветени тоталитарните режими на 20от век, вклучително комунизмот и фашизмот.

Значи ти поддржуваш еден фашистички режим и неговата пропаганда. Не може во ЕУ со таков фашистички attitude.

ЕП има примено резолуција, со којашто се поистоветени тоталитарните режими на 20от век, вклучително комунизмот и фашизмот.

Значи ти поддржуваш еден фашистички режим и неговата пропаганда. Не може во ЕУ со таков фашистички attitude.
Ајде Хрватска, да видиме празници
  • 22.06.2022., srijeda – Dan antifašističke borbe.
  • Како Хрватска влегла со овој празник.

Се бара македонски историчар, или обичен сератор, коj ќе проба да образложи по коj основ било потребно Тито да го праќа Темпо од Црна Гора во Македониjа. Што конкретно не им се свиѓало во односот на македонските комунисти спрема бугарската власт и морало под хитно да се коригиса?

Се бара македонски историчар, или обичен сератор, коj ќе проба да образложи по коj основ било потребно Тито да го праќа Темпо од Црна Гора во Македониjа. Што конкретно не им се свиѓало во односот на македонските комунисти спрема бугарската власт и требало под хитно да се коригиса?
Оди на темата историја, оваа тема е за политиката на Бугарија . Кажи денес што се договорија. Имаше ли прес. 5+1 што содржи.

Оди на темата историја, оваа тема е за политиката на Бугарија . Кажи денес што се договорија. Имаше ли прес. 5+1 што содржи.
У реду за темите. Инаку ништо не се договориле околу тие горливите прашања како што се очекуваше. Например изгледа нема да има Бугари во македонскиот устав пред Македониjа да влезе во ЕУ. За сѐ останато допрвин ќе се разговора на закажаните средби помеѓу работните групи. Сосема досадно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom