...да не почнувамкурајбер Зошто гневна реакција за Money Heist?![]()
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
...да не почнувамкурајбер Зошто гневна реакција за Money Heist?![]()
Не те разбирам. Почни, ако имаш што да кажеш...да не почнувам![]()
Јас ја препорачувам Оутер Бенкс, интересна серија со интересни случки.
Што знам, мене баш ми беше интересна. Има некоја хемија меѓу главните актери. Плус навикнувањето едни на себе американци со британци е смешно.Ted Lasso сите ми ја фалеа, а испадна многу досадна серија. Ни едно иронично хе хе не произлезе од мене гледајќи ја првата сезона.
Хмм, можеби очекував повеќе поврзаност со фудбалот, а испадна просечна british sitcom.. Можеби не треба да бидам толку строг, имаше смешни моменти кога јужноамериканецот шутира пенал и го убива кучето итн.Што знам, мене баш ми беше интересна. Има некоја хемија меѓу главните актери. Плус навикнувањето едни на себе американци со британци е смешно.
Да да и ја очекував поише фудбал, ама сепак интересна е. Не е Дрим Тим сепакХмм, можеби очекував повеќе поврзаност со фудбалот, а испадна просечна british sitcom.. Можеби не треба да бидам толку строг, имаше смешни моменти кога јужноамериканецот шутира пенал и го убива кучето итн.
Кога ја спомна Dream Team, никаде не можам да ја најдам целата серија.Да да и ја очекував поише фудбал, ама сепак интересна е. Не е Дрим Тим сепакНајјаки муабети паѓаат у канцеларијата кога ќе се соберат
![]()
Тешко и јас ја барав, по некоја епизода или сезона искачаше и тоа со некој лош квалитет.Кога ја спомна Dream Team, никаде не можам да ја најдам целата серија.
Штета е што излезе таков просек од серија мандолориан барем имаше приказна оваа е соажалување на рандом лик од оригиналните филмови.Штета што нема посебна тема за The book of Boba Fett![]()
Сеа и ја изглеав 2 епизоди, не е лоша, ама мислам подобро ќе беше со мајката од HIMYM, од нејзина страна сеа. Ја така разбрав дека ќе биде кога објавија дека ќе снимаат.Ги изгледав двете епизоди од how i met your father без никакви очекувања и ок ми беа не бев премногу разочаран.Ќе ја гледам да видам како ќе се одвива понатаму.
Ми се допадна што е сместена во истиот универзум на HIMYM.