Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Шала на страна за споредбата со Анри, ама сезонава кога го гледам Леао и какви блесоци има на моменти може да експлодира веќе наредна сезона како Винчиниус што експлодира оваа... Па да оди цената над 100 милиони.
Леао е играчиште реално и можи да биди дупло појак ако има дисциплина во играта и ако оди во малце поасолен тим со стабилен тренер.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.802
Чекај чекај сериозни си со компарацијата?...утакмица против Специја и Јувентус ги клаваш на исто тежиште?....па Јувентус редовно е потпомогнат од судиите посебно во дерби утакмиците каде му имаат свирено смешни пенали и нормално дека ќе реагираме против нив дека сме ограбени бидејќи појќе пати ни се има случено.

Ама да се жалам на судиите дека Милан неможел да ја победи Специја дома е резил,срамота брука и се останато...

Па јас се сеќавам низ годините Интер милион пати бил оштетен против вакви мали екипи и не се сеќавам да кревавме паники односно барем јас лично не сум се бунел бидејќи е срамно судиите да ми се криви ако Интер неможи да ја победи Специја дома..ебаната второлигашка Специја.

Па и грешката еј..непуштена предност...небаре чист пенал не ви свирнале на ВАР или пак црвен не му дале на некој од Специја.

Срамна фама се напрај од Миланезите овие два дена за да си го избришат срамот дека неможат смешна Специја дома да ја торпедираат
Важи нема проблем:lolzz:
Ви ја подари титулата и сега ќе релативизирате и ќе го браните копилето.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Важи нема проблем:lolzz:
Ви ја подари титулата и сега ќе релативизирате и ќе го браните копилето.
Да бе татко ми ви е крив шо неможите ебаната Специја да ја победите....лузерски изговор....Можам да замислам Интер сега со Венеција да изгубат и да се бунат за судиите....има све да му ебам ако почнат со лузерските изјави дека друг му е крив како овие од Милан. Добро се сеќавам кога Интер губеше бодој Спалети ко му беше тренер имаше утакмици шо се бунеа за судиите и ги критикував .....ама добро не се сите самокритични... И не знам за која титула зборваш ко има 100 утакмици за играње и плус пак ќе бевме пред вас со утакмица помалце(ако ја добиевме Болоња)

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
Да бе татко ми ви е крив шо неможите ебаната Специја да ја победите....лузерски изговор....Можам да замислам Интер сега со Венеција да изгубат и да се бунат за судиите....има све да му ебам ако почнат со лузерските изјави дека друг му е крив како овие од Милан. Добро се сеќавам кога Интер губеше бодој Спалети ко му беше тренер имаше утакмици шо се бунеа за судиите и ги критикував .....ама добро не се сите самокритични... И не знам за која титула зборваш ко има 100 утакмици за играње и плус пак ќе бевме пред вас со утакмица помалце(ако ја добиевме Болоња)
Милан можеше и ке је победеше Специја да не беше катастрофалното судење на 40годишниот аматер

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.802
Како не можи, ете да не беше коњо глуп, ќе беше 2 1, шо е то, не е победа? Не смеј да се победи во 90+? Мора сите победи да се со 5 гола разлика?
Шо дека има уште 100, ова беше печат на борбата, да не беше грешката, сега Милан ќе имаше + 3 бода од сегашните и накурчени и мотивирани ќе се тепаа со Јуве и Интер и ќе имаа шанси за победа. Сега вака готово е, по ова нема ни мотив ни желба, се е депримирано и потиштено и толку е ја еба сезоната копилето, сега нема шанси за нешто да се напрај во дербињата, двата порази значат аут од трката за прво место, ама и демотивација за натамошната сезона, шо значи се доведува во прашање лига на шампиони, ако се доведи во прашање лига на шампиони настапува паника, ако настапи паника настапува лоша игра, ако настапи лоша игра настапуваат лоши резултати, ако настапат лоши резултати, нема пласман во лига шампиони, ако нема пласман во лига шампиони нема пари, ако нема пари нема добри играчи, ако нема добри играчи има криза како изминатата десетгодишна. Накратко ни еба мамата за век и веков.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
А од каде теоријава дека немаше да ви израмнат на 2-1? Од каде сте толку сигурни дека тоа немаше да се случи?!

пс. Не е првпат да ве ебе Специа, и лани ова време ве убија 2-0, губевте како магариња, ви дадоа лекција по фудбал...

Од прва минута ви играа машки фудбал, отворен без никаква трема...

п.п.с. Кој ве лаже дека се борите за скудето жити све?! Па вие ако фатите топ4, на коњ ќе бидете. Кое плачење падна за еден бод, замислете да беа 3, што ќе случеше:D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.363
Поени од реакции
11.821
Гледам се расправате овде Милан вс Интер фанс поради грешката.
Пореално е Јувс вс Милан да биде, грешката оди во корист на Јуве. Колку и да е смешно сеа, ке видите дека со сила ке ги втераат во топ 4.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Гледам се расправате овде Милан вс Интер фанс поради грешката.
Пореално е Јувс вс Милан да биде, грешката оди во корист на Јуве. Колку и да е смешно сеа, ке видите дека со сила ке ги втераат во топ 4.
Џабе, да им црташ нема да разберат. Сто пати им го повторив истото, Интер осваја со плус 15 бода, ама затоа некој од Ата, Милан или Наполи можно е да го јаде на сметка на Јувентус со помош на судии.

Во нормални услови Јувентус ќе завршеше позади Фиоре на јакото 8 место во тесна битка со Сасуоло...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.649
Па јас се сеќавам низ годините Интер милион пати бил оштетен против вакви мали екипи и не се сеќавам да кревавме паники

@FORZA ACM, те разбирам, на твое место и јас не би спиел два дена после онаква одлука. Ама за титула ич не се мачи да типкаш, двоцифрена ќе биде разликата на крај секако. Во моментов Интер е далеку пред сите, треба корона да не покоси на сред сезона за нешто да се смени.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.954
Па јас се сеќавам низ годините Интер милион пати бил оштетен против вакви мали екипи и не се сеќавам да кревавме паники односно барем јас лично не сум се бунел бидејќи е срамно судиите да ми се криви ако
За тебе не знам, но се плачело и тоа многу.

Иако најчесто почнувало со "Интер играше лошо, но до кога судиите...", а
подолу во тој пост или во некој друг, судиите да бидат најголеми виновници, со јасна намера константно да се оди на штета на Интер.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.244
Двоцифрена ќе биди заради копуко иначе ќе видевте кај ќе ни беше крајо...
Ако една утакмица сметаш дека е изговор да се распаднат, онда никад не ни биле шампионски материјал.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom