kano
Farang
Он е заразата
Автоматски споено мислење:
Види кој најде да збори.
aj ne zamaraj poveke, idi si na atp temata i placi za nole teniserot. na ovaa tema diskutirame za nole zarazuvacot na deca protiv drzavata avstralija.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он е заразата
Види кој најде да збори.
jas sfakam deka ti ustvari nisto ne razbiras od pravna drzava. zatoa i balkanot e tamu kade sto e...
ne, nemozam da zamislam da im se sluci nesto vakvo na feder ili nadal posto i 2cata ne se gomnari sto sirat zaraza.
kakov e toj simbol protiv kogo e 90% od naselinieto? slobodno neka si odi, i neka ne se vraka.
Повеќето земји ја ограничија важноста на втора доза. Ти до јуни има да ја примиш третата бустер доза доколку веќе и не си ја примил затоа што Австралија ќе ја очекува уште еден бран доколку овој не биде преголем. Тоа и ќе го направат задолжително трета доза. Сега темата е таа, Ѓоковиќ, Австралија, корона мерки таму и закони. Никој не троши повеќе време на замарање отколку да ја отвори темата и види последна страна.Чек, па нели Германија беше прекрасната земја, оаза на национализмот, а не како клетите кенгури?
Пак идиме на муабетот дека бериме туѓо гајле, во мкд никој не ми побарал 3та доза, а за во Германија може да му ја мислат тие што живеат таму.
Пусто македонче не гледа дека за 15 дена ќе има 30% поскапа сметка за струја, дека секој момент може да остане дома без греење, ама ќе му ја мислиме на швабите или на Џокович![]()
Тоа нит го докажаа нит го оспорија. Да те потсетам, јавно зрдавје. Бегај от тука, мозокот ти е десетпати по испран него источњаците...
Od kaj iskoci ovoj kano coece, 24/7 e na temava, sve edno isto drnda..
Моја тема баце. Зошто ти не идеш на некој австралијански форум да јадеш гомна?aj ne zamaraj poveke, idi si na atp temata i placi za nole teniserot. na ovaa tema diskutirame za nole zarazuvacot na deca protiv drzavata avstralija.![]()
А буквално пред некој ден си призна дека не си ги почитувал мерките и сте се собирале дома, вчера во друга тема што ми испадна објаснуваш како да пробаш да заобиколиш црн печат во пасош а денеска тој истиот кано зборува за правна држава, почитување мерки и затоа Балканот бил таму каде што е
Тоа е таа хипокризија што ги краси ваквите опшества
Кои го првично пуштиле, па му направиле проблеми отпосле..sudnot odluci da mu se uvazi zalbata na nole deka granicarite ne gi zapazile procedurite.
Кои го првично пуштиле, па му направиле проблеми отпосле..
da i vo istiot toj post napisav deka svesno ne go pravam toa i deka ako treba ke si platam kazna. isto ocekuvam od sekoj. cenata sto nole treba da ja plati e da se kaci na avion i da si odi.
pravna drzava ne znaci deka za se ke se soglasam i ke postuvam. ali ako ne mi se sviga i ne postuvam ke ja platam i cenata ili ke si odam...svakas?
kade prvicno go pustile? nole ne vleze vo AUS oficijalno dur sudijata ne go pusti.
Како те молам пресмета колкав процент на населението е против Новак?
Колку луѓе во твојот круг кано? Лице в лице?mase miljon anketi po vesnicite ovde... na tv se gleda sto luge izjavuvaa. vide i samite prezentatori sto kazaa
Не друже. Влез значи влез. Не го заджале на аеродром или граница или пристаниште или што и дае(процедура за илегалци/неисправни документи) , туку го пуштиле внатре. за подоцна од имиграционо го оспорат ова и да паднат на суд, за да накрај оболениот министер за нр да проба да го депортира како пичка.
Он не се шверцувал во ладњак или во камион или во душек.
A пред тоа? Или директно го одвлечкале од аеродром во хотел против негова воља. оти ова ти е контрадикторно?nisto ne razbiras. NE BESE PUSTEN, bese u hotel za ilegalnci otkako resi da tuzi.
Колку луѓе во твојот круг кано? Лице в лице?
A пред тоа? Или директно го одвлечкале од аеродром во хотел против негова воља. оти ова ти е контрадикторно?