- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 5
Јас на 23 год. тоа е малку чудно и првите неколку пати имав проблеми, а она се сваќаше погрешно но неможев да и кажам отворено само би се укопал во земја, а од друга страна нема да вирува ни 2%
Jas imav so togashniot decko nekolku neuspesni obidi poradi moj strav, i posle ednash , kaj nego doma, koga voopshto ne ni planiravme se sluci i iskreno osven shto mi beshe cudno i delumno neprijatno, ne me bolese i ne mi tecese krv kojznae kolku posle toa, mi se otvorija horizontite hahaha
hahaha ne bre! : )))) so deckoto ne sum poso beshe seljak idevme posle "sluckava" uste nekoi 8 meseci ali bidna posle shto bidna i patistata ni se razdelijaТи се отворија хоризонтите и ради тоа не си више со дечкото? аххх што сме вие женските:pos2:
браво! инспирација моја си ти:pos2:Јас сега имам 17 години а изгубив невиност на 13 години со близок член од фамилијата
соу џелас на твојот едипов комплекс.Јас сега имам 17 години а изгубив невиност на 13 години со близок член од фамилијата
Мала сакаш да се знаеме ?Јас сега имам 17 години а изгубив невиност на 13 години со близок член од фамилијата
Која мала, ова е некој попален манијак што дрка на постови...Мала сакаш да се знаеме ?
мора само со врски, преку вујче, чичо, тета.Мала сакаш да се знаеме ?
Заш да не му напраиме услуга на чоекот.Која мала, ова е некој попален манијак што дрка на постови...
Ќе ја пратам вујна ми да ме препорача ! :icon_mrgrмора само со врски, преку вујче, чичо, тета.
25 минути прва рунда?:uvo: или си бил поднапиен или девојкати мора да е ружнаДобро е се радувам што го направив еден месец пред да пунам 16 години Се деси кај девојка ми дома..она сама,нешто првин лапање ау у кревет..па фаќање малце напалување..Вадење зелен спортекс и тоа е тоа.Искрено мислев ке свршам за 30 секунди како што е обично дркање ама за чудо издржав 25 минути .Беше кул,после се заучив и на секоја недела по еднаш
P.S-Не и беше првпат, така да немав муки со "кинење":tv:
Не бе чоече..не сум до толку ментален Малце 2-3 чаши Вила марија..ама тоа као вода иде да го ..25 минути прва рунда?:uvo: или си бил поднапиен или девојкати мора да е ружна
Сигурен си дека неа ја кинеше???еххх многу јако беше .. една вечер послем мојата журка у Ла Каффе кај мене у станче .. она срамежлива изгаси све светла што може да се види и буквално ја кинев у црна темница (прст пред око не се гледаше).