Таруно
Еким
- Член од
- 9 јуни 2010
- Мислења
- 2.610
- Поени од реакции
- 2.505
Абе јас бев, ама како да не бев.Хахах и што дојде до заклучок ти ли беше тоа :pos2:
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Абе јас бев, ама како да не бев.Хахах и што дојде до заклучок ти ли беше тоа :pos2:
Колку беше стара девојката/дечкото ? Имаа ли барем 9 години ?Читам овде дека првите сексуални искуства ве фатила по 15-18 години... а бе толку за убиства се добива бе не туку претерувајте
Мене моето прво сексуално искуство ме фати 2 години и 6 месеци, али излегов после една година.
Старио закон на СФРЈ, мислам дека беше член 15 ст.2 а во врска со став 7 и 7г
Можел да одговара дечко ти...на 16 год. со дечко ми.тој имаше 24год. мислам. со него бев 9 месеци заедно. дечкото ми се допаѓаше многу, ама небев вљубена во него. тој требаше да оди за америка и јас знаев се, се ми кажуваше. и така една недела пред да замине се случи тоа. не ме натера, сама сакав иако знаев дека можеби никогаш повеќе нема да го видам ( што и така е до сега!).се случи во стоечка положба,од позади, надвор.
da, ama greota bese da go prijavuvam.ubavo si ja zavrsi rabotata za negovi godini.stvarnoМожел да одговара дечко ти...
Од твоја гледна точка можеби да. На тие години се што лета се се јаде.da, ama greota bese da go prijavuvam.ubavo si ja zavrsi rabotata za negovi godini.stvarno
ne ne. ne bese toj takov. toj si bese od poiskusnite.dobar decko bese. ne go branam,ama taka bese.Од твоја гледна точка можеби да. На тие години се што лета се се јаде.Ама од негова гледна точка, „задњи воз“ да изгуби невиност (мислам, тој) кога решил да излаже мало девојче.
![]()
не се плаши, не боли.само треба добар дечко да најдеш. а колку години имаш?Ne sum imala seksualno iskustvo, mislam mala deka sum ushteee.
Ali.. sakam da znam sho e kako e. I strav mi e od bolkata :/
Ај ќерата, мала била...На времето девојќите на 13-14 години деца раѓале...( добро и сега тоа повторно се врати во мода )Ne sum imala seksualno iskustvo, mislam mala deka sum ushteee.
Ali.. sakam da znam sho e kako e. I strav mi e od bolkata :/