- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.291
- Поени од реакции
- 84.413
"Jao Bože daj nam ovu Australiju u grupi u Kataru pogledaj nas oče"
ерм, има шанси да изгубите од Аустралија
Ќе го потплат катар да ги депортира австралиците. Кенгурска треска или некој изговор"Jao Bože daj nam ovu Australiju u grupi u Kataru pogledaj nas oče"
сега е херој, нека спласне малку ситуацијава па ке почнат и во Србија се погласно со прашањата зашто позитивен шетал и да биде плуканМногу ми е смешно колку е уствари братов отсечен од реалност. Напраил пцр позитивен тест на 16ти и не му текнало да седи дома, кога веќе иде у нај ХЦ корона аздисана земја и свет.
На толку јадење гомна за него, имаат среќа што новак не е таков тип на спортист. Одма ми текнуваат примери што ќе се исерат во пехарот после ова.На негово место би бил мирен и достоинствен во победата и би избегнувал понатамошни скандали и скромно би ја прославил победата. Од друга страна проработува Балканското во мене, и после освојување на турнирот би го пикнал курот во пехарот. Не знам што би одлучил.
На Надал не му се допаѓа вашата објава.Кур го боли.
Ja duri i poznavam nekoi igraci fudbaleri sto bi onanirale u peharotНа толку јадење гомна за него, имаат среќа што новак не е таков тип на спортист. Одма ми текнуваат примери што ќе се исерат во пехарот после ова.
Легендава на примерНа толку јадење гомна за него, имаат среќа што новак не е таков тип на спортист. Одма ми текнуваат примери што ќе се исерат во пехарот после ова.
И тоа на оној премиерон нивни што викаше дека со први авион ќе го врати.Ете го го врати,сам ги победи у нивна држава,толку од моабетотБалкански сељо бил.
Сељо, сељо, сељачки им го начука на крај.