Ѓоковиќ против Австралија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.582
Поени од реакции
11.595
Австралија ке треба да плати речиси пола милион долари судски трошоци, да има пари чехињата и она може веројатно да ги добие на суд и да прогласат Чесите победа над кенгурите

Sent from my iPhone using Tapatalk

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.357
"Jao Bože daj nam ovu Australiju u grupi u Kataru pogledaj nas oče"

ерм, има шанси да изгубите од Аустралија
Ќе го потплат катар да ги депортира австралиците. Кенгурска треска или некој изговор

Член од
17 август 2011
Мислења
10.334
Поени од реакции
18.410
Многу ми е смешно колку е уствари братов отсечен од реалност. Напраил пцр позитивен тест на 16ти и не му текнало да седи дома, кога веќе иде у нај ХЦ корона аздисана земја y свет.

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.875
Поени од реакции
36.920
На негово место би бил мирен и достоинствен во победата и би избегнувал понатамошни скандали и скромно би ја прославил победата. Од друга страна проработува Балканското во мене, и после освојување на турнирот би го пикнал курот во пехарот. Не знам што би одлучил.

Член од
16 декември 2021
Мислења
478
Поени од реакции
1.014
Без семејството и нивните жртви Новак немаше теоретска шанса да успее, но откако успеа семејството му е камен околу вратот. Не финансиски се разбира, туку од аспект на пи ар. Татко му е одечка бомба со бесмислици, спремна да експлодира секој момент.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.582
Поени од реакции
11.595
Многу ми е смешно колку е уствари братов отсечен од реалност. Напраил пцр позитивен тест на 16ти и не му текнало да седи дома, кога веќе иде у нај ХЦ корона аздисана земја и свет.
сега е херој, нека спласне малку ситуацијава па ке почнат и во Србија се погласно со прашањата зашто позитивен шетал и да биде плукан
тестот колку што видов е направен на државно и пази молим те најдобриот тенисер иде со сите смртници чека ред наместо да му дојдат дома приватњациве да му земат брис па уште си добил терминче асиптоматски…
Дилема е дали сега му го извадија тестов или претходно го спремил за да се најде за Ау, иако веќе имал експертско мислење дека несмее да се боцка овие не оставиле на случајност, останува да се види наредниов период како фамилијата Ѓокович станува проВучич

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
17 август 2011
Мислења
10.334
Поени од реакции
18.410
На негово место би бил мирен и достоинствен во победата и би избегнувал понатамошни скандали и скромно би ја прославил победата. Од друга страна проработува Балканското во мене, и после освојување на турнирот би го пикнал курот во пехарот. Не знам што би одлучил.
На толку јадење гомна за него, имаат среќа што новак не е таков тип на спортист. Одма ми текнуваат примери што ќе се исерат во пехарот после ова.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
На толку јадење гомна за него, имаат среќа што новак не е таков тип на спортист. Одма ми текнуваат примери што ќе се исерат во пехарот после ова.
Ja duri i poznavam nekoi igraci fudbaleri sto bi onanirale u peharot

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Легендава на пример :D

Член од
12 ноември 2021
Мислења
99
Поени од реакции
76
Балкански сељо бил.

Сељо, сељо, сељачки им го начука на крај. :)
И тоа на оној премиерон нивни што викаше дека со први авион ќе го врати.Ете го го врати,сам ги победи у нивна држава,толку од моабетот

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ne znam dali primetivte, ali drzavata ja branea mladi advokati.. Kaj star lisec ke ti prifati da vodi slucaj za drzava ako unapred znae deka ke go izgubi slucajot ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom