Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Турската серија ќе продолжи и ако го пуштат и ако не го пуштат. Се ми се чини дека нема да го пуштат пошто веќе не верувам дека властите ќе си плукнат сами у фаца.Mislam deka ke mu dozvolat ama kao karantin celo vreme i povekje testovi...
Epten glupo e da ne igra, a e zdrav prav... Stvarno glupo
Ова со имаме кабловски, телевизи на она вицовите за дијаспорци на времето. Но офенс кано, ама имаме и ние. Тука ја се пиздам у кафич дека сертификат ми бараат, а он вика дека карантин од 9 до 5 не било страшно. Бонус, смееш 2 саати ама ете налет и 5 саати да останеш надвор некад нема да ти праат проб. Е нек си ебе матер, па 5 саати надвор од куќа више аздисување е
А зашто имате тоа уствари, знае некој. 95 посто вакцинирани, границите бетон, зашто имате полициски по ѓаволите.
Ima povekje slucai:Турската серија ќе продолжи и ако го пуштат и ако не го пуштат. Се ми се чини дека нема да го пуштат пошто веќе не верувам дека властите ќе си плукнат сами у фаца.
Кога ќе го вратат ќе има пискотници кои ќе се слушаат до Галичник и Река од Џокович и неговите мудри советници со почетна деменција.
Ако го пуштат да игра кога ќе загуби повторно ќе има пискотници од џока кои сме навикнати и ги гледавме на другите турнири кога губеше. Де бил повреден де му било ова де она, болна била баба му. А сега па ова алиби хоу хоу.
Тоа е тоа србенда витешко однесување.
Битно се истрча Надал да изеде гомна
Автоматски споено мислење:
Имаат благодарение на 2 години живеење без ковид дур го јадевме ние тука. Меѓутоа овој брат ќе го пројдат ко сите останати, и со полициски час и без.
Ништо неочекувано,стримот не работи![]()
Западот не знае балканот каде е на картата, нерелигиозен е и ич кур не го боли за џока, православие и не знам кој.Ima povekje slucai:
Ako go pustat i ne zeme, racunaj 100% ke bide deka ne se pripremal dovolno plus bil potresen. Zliot zapad protiv balkanot i pravoslavieto.
Ako go pustat i zeme, balkanot go pobedi zliot zapad i farmakomafijata so Nadal i Federer i BilGejc.
Ako ne go pustat odma imas zlite sili na zapadot protiv balkanot i pravoslavieto.
“What more could this man have done?” Judge Kelly exclaimed.
Glatko Nole dobiva
Kakvo rusenje na karierata ne tropaj zeleni