Турската серија ќе продолжи и ако го пуштат и ако не го пуштат. Се ми се чини дека нема да го пуштат пошто веќе не верувам дека властите ќе си плукнат сами у фаца.Mislam deka ke mu dozvolat ama kao karantin celo vreme i povekje testovi...
Epten glupo e da ne igra, a e zdrav prav... Stvarno glupo
a u kolku kvadrati zivees? toa mislev pred se.Ова со имаме кабловски, телевизи на она вицовите за дијаспорци на времето. Но офенс кано, ама имаме и ние. Тука ја се пиздам у кафич дека сертификат ми бараат, а он вика дека карантин од 9 до 5 не било страшно. Бонус, смееш 2 саати ама ете налет и 5 саати да останеш надвор некад нема да ти праат проб. Е нек си ебе матер, па 5 саати надвор од куќа више аздисување е
А зашто имате тоа уствари, знае некој. 95 посто вакцинирани, границите бетон, зашто имате полициски по ѓаволите.
Ima povekje slucai:Турската серија ќе продолжи и ако го пуштат и ако не го пуштат. Се ми се чини дека нема да го пуштат пошто веќе не верувам дека властите ќе си плукнат сами у фаца.
Кога ќе го вратат ќе има пискотници кои ќе се слушаат до Галичник и Река од Џокович и неговите мудри советници со почетна деменција.
Ако го пуштат да игра кога ќе загуби повторно ќе има пискотници од џока кои сме навикнати и ги гледавме на другите турнири кога губеше. Де бил повреден де му било ова де она, болна била баба му. А сега па ова алиби хоу хоу.
Тоа е тоа србенда витешко однесување.
na 70 000 zarazeni dnevno imame 10 mrtvi. kolku ima mkd, fra ili ger?Битно се истрча Надал да изеде гомна
Автоматски споено мислење:
Имаат благодарение на 2 години живеење без ковид дур го јадевме ние тука. Меѓутоа овој брат ќе го пројдат ко сите останати, и со полициски час и без.
go pravatНишто неочекувано,стримот не работи
Западот не знае балканот каде е на картата, нерелигиозен е и ич кур не го боли за џока, православие и не знам кој.Ima povekje slucai:
Ako go pustat i ne zeme, racunaj 100% ke bide deka ne se pripremal dovolno plus bil potresen. Zliot zapad protiv balkanot i pravoslavieto.
Ako go pustat i zeme, balkanot go pobedi zliot zapad i farmakomafijata so Nadal i Federer i BilGejc.
Ako ne go pustat odma imas zlite sili na zapadot protiv balkanot i pravoslavieto.
“There is no suggestion that the applicant had ‘acute major medical illness’ in December 2021,” the documents say.“What more could this man have done?” Judge Kelly exclaimed.
Glatko Nole dobiva
zboram za u oci na normalen svet... ocigledno uste ne sfakas kako na toa se gleda na zapad.Kakvo rusenje na karierata ne tropaj zeleni