Фан Клуб: Интер

Еби им мајката сељачка, ау колку ги имам замрзено овие копилињва ископлексирани што само против Интер играат ко да нема утре.

Броз е професор доктор, не сакам ни да помислам на тоа дека постои и најмала шанса да не се договорат со Марота. Денеска дури и Гаљардини изигра на ниво, цела утакмица фластер на СМС.

Бастони ејјјј гол и ассистенција ,,, 22 години има а делува на терен ко Занети со 20 години искуство.
Гери ни е најдобар техничар од сите дефанзивци и дел од офанзивците и везњаците.

Мора да се пази на детево и на секои 6 месеци да му се обновува договорот, стај го втор-трет капитен одма, запечати го у клубот

Покрај Бастони, Гаљардини играчиште. Буквално душа му извади на СМС.

Му се напнав на судијата за овој момент и бев спремен да рејџам ако дадеа Лацио гол од тој корнер.
Буквално на Интер иста ситуација не ги остави да изведат корнерот крај на прво.

Гери ни е најдобар техничар од сите дефанзивци и дел од офанзивците и везњаците.

Мора да се пази на детево и на секои 6 месеци да му се обновува договорот, стај го втор-трет капитен одма, запечати го у клубот
: ))))))

иначе

Гаљардини може пофалба да добие, цел натпревар по Сергеј.
Како што е редот, идеме.
:oleee:
Побрз си. Сакав да пишам пуштете ја "још једна у низу" и да одам да спијам, утре од 06.00 сум на работа, да одам со насмевка од уво до уво.

28651ddfb4be585064a281861c6f561a.jpg

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Нека јадат лајна сега и судијата и Лацио, одвратна екипа ми станаа. И онај Луиз Фелипе нека скокни на кур сега, како шо скокаше претходната.

Одамна вака не сум се израдвал на победа.

Нека јадат лајна сега и судијата и Лацио, одвратна екипа ми станаа. И онај Луиз Фелипе нека скокни на кур сега, како шо скокаше претходната.

Одамна вака не сум се израдвал на победа.
А пишуваат медиумиве дека има шанси да дојде луиз фелипе на фри трансфер летово ... јас не знам што гледаат у играчот искрено за да му понудат договор. Нека игра дамбо за 20е месечно боље

Ау Гаљардини играње денес, бреееееј го иссссскина СМС, го угуши као Евреин у Аушвиц.

Чиста победа ко солза, мртвиве никад немаше да дадат гол да не се изглупираа Де Фрај и Сарма. Btw кога сме кај Сарма :))))) Доаѓај Онана побрзо да не ти ебам тоа микрофон фризурата.

Миихихихихихилан.

Да ти ебам земјотресот...не се израдвав на победата како шо треба...иако очекував од прилика помеѓу 16 и 18-0 сепак и вака е добро да ги боли копилњата и онај куроглајот Имобиле...све да му ебам да цркнат коренот нивни расипан..

Следни душманите од Торино....очекувам 7 гола минимум да му тресниме...како шо се ослабени време е да ги торпедираме и да го освоиме овај трофеј токму против нив

Btw кога сме кај Сарма :))))) Доаѓај Онана побрзо да не ти ебам тоа микрофон фризурата.

Миихихихихихилан.

Онана јакиот, што нема вакви киксови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom