Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
A bre ozbilno prasav, ne bese nekoj zlonameren komentar

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

@Filip Telford да кажеше дека сакаш да го менуваш никот, ќе свикавме интервенција.
Кажа, на чат на фб замараше и предложи неколку криминални никови меѓу кои и Dick McCoor..... Непријатен вкус за никови, сиот можен блам го собра со Филип Телфорд. Ок е Марио не замарај за никови, Стефан-Кобе колку и да е лош сепак се состои од имиња на 2 мртви особи, едниот во хеликоптерска несреќа, а другиот небитно сега да не навлегуваме во детали. Ти ебам чобанот ти ебам.

дечки... имаме ли член што користи КАНО систем за греење по дома??? ми требаат лични искуства

Не знам кај да прашам ама пошто темава е активна, замена за Нетфликс на iOS, пиратерија по можност, ми досади Нетфликс, се осеќам дека се ми е изгледано, сакам да си гледам нешто надвор од нивна понуда кога сум на работа трета смена.

Jbg, uhvatio si nas :).
Blago tebi u svakom slucaju sa takvim "istrazivanjima" i opterecenjima. Nije to lako.
Srecom pa postoji dugme ignore.

Čuj opterećenjima !? Slučajno sam zapazio jer si oba posta napisao u kratkom vremenu , pa nije bilo teško ...
A sad zapitaj sebe čemu pisanje pod dva (ili više ) nickova , izmišljanje da imaš gree klime , kakav pacjent moraš biti da radiš takve stvari..
Zbilja žao mi te , nije ti lako..

Imam Gree Fairy Premium 3.5kw, pred mesec dena namestena. Vnatresnata edinica e 5cm od tavan. Na niska brzina (fan speed 1, 2) i niska zadadena twmperatura (23, 24, 25) duva recisi laden vozduh. Treba da zadadam twmperatura 28 ili 29 i auto fan pa da pocne da duva toplo, no togas duva jako posilno se slusa. Znaci ako ja postavam na 24 ili 25 na prva ili vtora brzina isto kako da nemam greenje. A da ne zboram ako dojde - 20 hahah. Vase mislenje?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom