Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И африка не е тоа што беше одеа пешки со вода и ориз сега на мотор со крмак.
Кинезите ги унапредија, ама истовремено си ги створија поголеми робови од колонилијалците од 20ти век.И африка не е тоа што беше одеа пешки со вода и ориз сега на мотор со крмак.
Имаме ние неработна неделаКинезите ги унапредија, ама истовремено си ги створија поголеми робови од колонилијалците од 20ти век.
Сеа ем нема ред и мир, ем мутавиот го направија да биде на слично рамниште ко ние шо сме.

И официјално е:Во Маврово едната група се Македонци од Гостивар меѓу кои и кошаркарски репрезентативец (неофицијално), другите се Косовари. По еден од двете групи завршил со тешки повреди.
– Добар сум, имам скршеница на десната рака, подлактицата ми е скршена. Успешно бев опериран вчера. Следува пауза од месец ипол или два, за закрепнување. Тоа секако негативно ќе се одрази на мојата сезона. Бевме нападнати од заседа. Се качувавме по ски-лифтот и тие горе нѐ чекаа со извадени скии, подготвени – изјавил Ѓуроски.
Скијаат они каде стигнат и колку стигнат, уште малку ќе им стане национален спорт, од 15 до 55 се ќе биде на "скијање". Оџите наместо на џума ќе повикуваат на грам.Od koga pa stana popularno skijajneto kaj Kosovarite?
Od koga pa stana popularno skijajneto kaj Kosovarite?
И официјално е:
БЕВМЕ НАПАДНАТИ ОД ЗАСЕДА На кошаркарот Ѓуроски му е скршена раката по тепачката во Маврово
Малку соживот и од идните државјани и гласачи на територијава.
Посебна дисциплина има “Слалом по фармерки'' во која царуваат !
Истите тие фармерки може да ги забележите во летна сезона на педалинка во Струга.
И официјално е:
БЕВМЕ НАПАДНАТИ ОД ЗАСЕДА На кошаркарот Ѓуроски му е скршена раката по тепачката во Маврово
Малку соживот и од идните државјани и гласачи на територијава.
Посебна дисциплина има “Слалом по фармерки'' во која царуваат !
И порано постоеше, ама во последно време некако се интензивираше таа појава меѓу браќата Албанци да го имитираат каурскиот lifestyle во слободното време. И јас сум се запрепастувал кога ќе видам колона од 15 точаци на кеј или група од 4 фамилии во зоолошка.
Имајќи го предвид социјалното опкружување што ги воспита и оваа сè поголема појава и потреба од терање каурски lifestyle, ќе има и во иднина добар материјал за хумор на оваа тема...
Ја не знам што се чудиш тука. Најјакиот рејв е секогаш за време на Рамазан Бајрам на Јаја Паша со почеток во 01:00ч.Ја пред пар години ги видов у МКЦ на транс журка, што ти е еманципација а..![]()