Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
И африка не е тоа што беше одеа пешки со вода и ориз сега на мотор со крмак.
Кинезите ги унапредија, ама истовремено си ги створија поголеми робови од колонилијалците од 20ти век.
Сеа ем нема ред и мир, ем мутавиот го направија да биде на слично рамниште ко ние шо сме.

Кинезите ги унапредија, ама истовремено си ги створија поголеми робови од колонилијалците од 20ти век.
Сеа ем нема ред и мир, ем мутавиот го направија да биде на слично рамниште ко ние шо сме.
Имаме ние неработна недела :)

Во Маврово едната група се Македонци од Гостивар меѓу кои и кошаркарски репрезентативец (неофицијално), другите се Косовари. По еден од двете групи завршил со тешки повреди.
И официјално е:

БЕВМЕ НАПАДНАТИ ОД ЗАСЕДА На кошаркарот Ѓуроски му е скршена раката по тепачката во Маврово

– Добар сум, имам скршеница на десната рака, подлактицата ми е скршена. Успешно бев опериран вчера. Следува пауза од месец ипол или два, за закрепнување. Тоа секако негативно ќе се одрази на мојата сезона. Бевме нападнати од заседа. Се качувавме по ски-лифтот и тие горе нѐ чекаа со извадени скии, подготвени – изјавил Ѓуроски.

Малку соживот и од идните државјани и гласачи на територијава.

Od koga pa stana popularno skijajneto kaj Kosovarite?
Скијаат они каде стигнат и колку стигнат, уште малку ќе им стане национален спорт, од 15 до 55 се ќе биде на "скијање". Оџите наместо на џума ќе повикуваат на грам.

Посебна дисциплина има “Слалом по фармерки'' во која царуваат !

Истите тие фармерки може да ги забележите во летна сезона на педалинка во Струга.

Истите тие фармерки може да ги забележите во летна сезона на педалинка во Струга.

Исто така, за похрабрите, прекрасно знаат да отворат човек искомбинирани со апостолка за лежерна прошетка со група од 11 другари низ Сити Мол и плоштад.
Модата не знае за граници кога човек има таква имагинација каква што несомнено имааат они.

:icon_lol: heheheh. ете ме претркувал СК-92

И порано постоеше, ама во последно време некако се интензивираше таа појава меѓу браќата Албанци да го имитираат каурскиот lifestyle во слободното време. И јас сум се запрепастувал кога ќе видам колона од 15 точаци на кеј или група од 4 фамилии во зоолошка.

Имајќи го предвид социјалното опкружување што ги воспита и оваа сè поголема појава и потреба од терање каурски lifestyle, ќе има и во иднина добар материјал за хумор на оваа тема...

И официјално е:

БЕВМЕ НАПАДНАТИ ОД ЗАСЕДА На кошаркарот Ѓуроски му е скршена раката по тепачката во Маврово

Малку соживот и од идните државјани и гласачи на територијава.

Племе.

Посебна дисциплина има “Слалом по фармерки'' во која царуваат !

Фармерка и стегната кошуља со чудни шари такозвана шиптаpка - за скијање измислено комбо
Автоматски споено мислење:

И порано постоеше, ама во последно време некако се интензивираше таа појава меѓу браќата Албанци да го имитираат каурскиот lifestyle во слободното време. И јас сум се запрепастувал кога ќе видам колона од 15 точаци на кеј или група од 4 фамилии во зоолошка.

Имајќи го предвид социјалното опкружување што ги воспита и оваа сè поголема појава и потреба од терање каурски lifestyle, ќе има и во иднина добар материјал за хумор на оваа тема...

Ја пред пар години ги видов у МКЦ на транс журка, што ти е еманципација а.. :icon_lol:

Ја пред пар години ги видов у МКЦ на транс журка, што ти е еманципација а.. :icon_lol:
Ја не знам што се чудиш тука. Најјакиот рејв е секогаш за време на Рамазан Бајрам на Јаја Паша со почеток во 01:00ч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom