На првата страна од темава имаш линк каде сето тоа е детално објаснето и пишува колку долго трае секој статус во моментов.здраво дечки извинете ако може прашање за мои роднни кој ваѓаат пасоси преку конзулатот во Битола како се менуваат статусите моментално пишува "приета молба" колку време стои овој статус и кој е следен благодарам однапред и поздрав до вас
Се очекува и се надеваме дека овој месец конечно ќе продолжат со работа, но никој не може со сигурно да каже. Никаде нема да излезе инфо или најава "од следната недела почнуваме со промени од финална".Srekna Nova 2022. site pasos vo raka . Imali nekoe info nekoj koga konecno ke preraboti sovetot . Po sto moja prijatelka e veke skoro 13 meseci finalna int maj . srekni praznici
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Cestito @Riste123@...So sreka i za ubavo da si go koristish pasoshot...Te molam za info koj broj na prepiska si...poz i imaj prekrasen den...ukaz 223 denes kaj mene
Автоматски споено мислење:
ukaz 223 denes kaj mene
kaj mene stasa nesto vakvo ne sum siguren dali e ova toa sto treba da go stampam.Дечки кога закажувате термин за подигање указ кога ви стига емаил? Јас закажав вчера за 6ти, но уште немам добиено емаил за потврда на терминот.
Браво..Честито и со среќа нека ти еukaz 223 denes kaj mene
Автоматски споено мислење:
ukaz 223 denes kaj mene