Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
270774593_10217289093174386_2707727532976257302_n.jpg

Омикринов пепел прави, но барем засега смртноста е доста ниска и оди надолу, без обзир на рекордите по бројот на заразени

Korona.jpg

Изгледа ќе излезе во право русинот што ја направил Спутник, прв излезе со теза дека со Омикрон ќе заврши и корона т.е ќе мутира во сезонски грип. Искрено се надевам дека е така.

Омикринов пепел прави, но барем засега смртноста е доста ниска и оди надолу, без обзир на рекордите по бројот на заразени

Прегледај го приврзокот 318116
Пепел прави,а смртноста е доста ниска и оди надолу ???
Наоѓаш барем малку логика во реченицава?

Јас искрено - не.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Јас искрено - не.

Ѓоле само користи модерен урбан речник исто како на некоја добра песна кога читаш коментар од типот-Бетон песма нема даље...

Дамби ова е право време да се заразиме мислам, таман да почне новава година среќно и бериќетно.

Јас искрено - не.

Да...пепел прави во однос на заразност, а смртноста е друга работа
Не мора до збор да се објаснува смислата на реченицата
Паметен сваќа и со помалку зборови

Дамби ова е право време да се заразиме мислам, таман да почне новава година среќно и бериќетно.
Рони ако треба сите да се заразиме предлогот е прифатен,имам една колешка вакцинирана два пати со фајзер (а како што знаеме дека и вакцинирате пренесуваат) не би го вадел од неа а има газови ко Ким Кардашијан така да би ризикувал без проблем... :coffee:

Рони ако треба сите да се заразиме предлогот е прифатен,имам една колешка вакцинирана два пати со фајзер (а како што знаеме дека и вакцинирате пренесуваат) не би го вадел од неа а има газови ко Ким Кардашијан така да би ризикувал без проблем... :coffee:

Работата е ваљда што на нејзе не и се ризикува со тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom