Па локал мислев на Македонија пошто почнаа бајки да пишуваат дека цела европа ја дрмале.Тема ја упропастија од митови.Za na evropsko nivo da, no za Makedonija oni go drzat cel pazar. Da drzis cela kakva takva drzava ne e za potcenuvanje
Па локал мислев на Македонија пошто почнаа бајки да пишуваат дека цела европа ја дрмале.Тема ја упропастија од митови.Za na evropsko nivo da, no za Makedonija oni go drzat cel pazar. Da drzis cela kakva takva drzava ne e za potcenuvanje
Ha ha, Abe vie albancive ste bile betar od makedoncive, jas mislev samo makedoncive praat prazni muabeti , gledaat random tipovi sto pravat i si gubat vreme vo pravenje mitovi ama vie isto sranje ste bile.Другар лугето се мн јаки.. и више од тоа што се спомнува.. цела македониа германиа, шпаниа, италиа,франциа зборува за нив.
Јади бурек не сум албанец.Ha ha, Abe vie albancive ste bile betar od makedoncive, jas mislev samo makedoncive praat prazni muabeti , gledaat random tipovi sto pravat i si gubat vreme vo pravenje mitovi ama vie isto sranje ste bile.
Ти немаш појма за криминалскиот свет.Italia, Francia I Germania zboruva za Grcec ili Dukjandzik? Moze pecalbarite zborat sto se taze otideni
Тогаш си неписмен и незнаеш како се пишуваат државите што ги наброја..Јади бурек не сум албанец.
Автоматски споено мислење:
Ти немаш појма за криминалскиот свет.
A ti sto mislese oni deka se so natprosecna intelegencija. Sve na sila, plemeHa ha, Abe vie albancive ste bile betar od makedoncive, jas mislev samo makedoncive praat prazni muabeti , gledaat random tipovi sto pravat i si gubat vreme vo pravenje mitovi ama vie isto sranje ste bile.
Тука има неписмени интелектуалци сите сме ista говна кога се зборува за кримимал битно е да се знае за што се зборува а не како се пишува.Тогаш си неписмен и незнаеш како се пишуваат државите што ги наброја..
Лоша глума имаш братче....Тука има неписмени интелектуалци сите сме ista говна кога се зборува за кримимал битно е да се знае за што се зборува а не како се пишува.
Malku ti e nejasen tekstovНова случка денес, сопственикот на Балкан Тантуни ги викнал Бушат Хасани и Оки Амети, за да се пресмета со некои од фамилијата Куртовиќ. Сопственикот на ресторанот Балкан Тантуни во Чаир веќе долго си има проблем со фамилија Куртовиќ, наводно поради тоа што за некој негов дуќан му побарале пред 3,4 години 50.000 евра, а тој не прифатил па потоа со кола Куртовиќи намерно го удриле и му ја оштетиле неговата кола и кога полицијата дошла кај нив, они тврделе дека биле пијани и дека тоа е причината за сударот, така тргнале престрелките кои се стишија после голема галама се до инцидентот денеска.
Балкан Тантуни е фаст фуд / кебапчилница, а инцидентот со пукањето и ранувањето еден пост погоре има најверојатно врска со настанот кој го објаснува .. а можеби и не @Црноризец ХрабарMalku ti e nejasen tekstov
Ne veruvamБалкан Тантуни е фаст фуд / кебапчилница, а инцидентот со пукањето и ранувањето еден пост погоре има најверојатно врска со настанот кој го објаснува .. а можеби и не @Црноризец Храбар
Што не е јасно во текстот?Malku ti e nejasen tekstov