Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Хах, па тоа е лесно. Се става у водата отров и збогум. Ќе се мачат они со вакцини да те убедуваат тебе и Васка од Мамутчево за да умрете. Озбилно на темава не си размислил дека има многу поефикасни начини како некој да го направи тоа? Вакцини? Озбилно?
Си слушнал ти за закон по кој се суди за убиство и обид за убиство?

Хах, па тоа е лесно. Се става у водата отров и збогум. Ќе се мачат они со вакцини да те убедуваат тебе и Васка од Мамутчево за да умрете. Озбилно на темава не си размислил дека има многу поефикасни начини како некој да го направи тоа? Вакцини? Озбилно?
Не дека сум нешто фан на таа теорија на депопулација, ама што ако сакаат у исто време и селекција да направат.
Кои се алтернативите?

Си слушнал ти за закон по кој се суди за убиство и обид за убиство?

Каква врска има тоа? Ако се уиграни како што ти мислиш дека се, со твоите теории на заговор исклесани со лош фотошоп на некој камен, истите можат у една секунда енд гејм да напраат и на никој да не му одговараат. Незнам зашто би се мачеле со вакциниве?

Така е, но не го заборавај загадениов воздух што го дишиме...џабе ни е се, нема веќе здрава храна, чиста вода, чист воздух..на исто дереџе се и тие што внимаваат на себе и тие што не му се притресуваат многу...барем што гледам од околинава, скоро сите што сме непушачи и спортисти, најтешко го поминавме вирусот..чудно, но вистинито.
Conclusion In six countries, plant-based diets or pescatarian diets were associated with lower odds of moderate-to-severe COVID-19. These dietary patterns may be considered for protection against severe COVID-19.
Постојат повеќе фактори, ако ги сублимираш, тогаш непушач и спортист кој е на plant based скоро и да нема шанса да скине конци од чудово.

Каква врска има тоа? Ако се уиграни како што ти мислиш дека се, со твоите теории на заговор исклесани со лош фотошоп на некој камен, истите можат у една секунда енд гејм да напраат и на никој да не му одговараат. Незнам зашто би се мачеле со вакциниве?
Ако овој камен за тебе е фотошоп тогаш дефинитивно ти треба психијатриска помош:

Ако овој камен за тебе е фотошоп тогаш дефинитивно ти треба психијатриска помош:

Не се замарај друже, ќе ги победиме сатанистите.

Мислиш ќе изгориш заедно со нив.

јас сонувам 5џи од кога влегов од ваша страна. Можам да со завржани очи изрезбам ваков камен со нашите правила за рамна земја, чемтреилс и авиони.

Мене психијатриска помош ми треба секако, после беседење со тебе. Него зашто би го правеле се ова кога има мнооогу поефикасен начин?

Јас пак сонувам како го срамнуваат Ватикан со земја бидејки истиот момент тебе и сите како тебе за 24 саати ќе ги снема од форумов.

200.gif

@Ron Burgundy го чепна папата овој. Барај го утре чоекот што седевме пред некој ден во пештерата кај тебе, ќе знае он што како понатака.

Никој не го прашува Доналд Трамп дали тоа ќе биде или не туку фино лепо во библијата си го пишува но проблемот е што ти не веруваш во таа книга туку во оној сатанист и педофил во бела мантија што изиграва господ.

Никој не го прашува Доналд Трамп дали тоа ќе биде или не туку фино лепо во библијата си го пишува но проблемот е што ти не веруваш во таа книга туку во оној сатанист и педофил во бела мантија што изиграва господ.

нема да се десат тие работи. Вашата дефиниција за сатанизам е изместена од ментеше иначе. Според вас секој што не верува во 5џи и рамна земја е сатанист. И да не идеме офтопик беспотреба, темава е за ковид а не за сатанистите од ватикан.

На здравје нека ти е! :)
Јас после трета доза (1ва и 2ра АстраЗенека, 3та Бионтек/Фајзер), пред еден месец примена во Србија (зошто нејќев тука во МК), еден ден имав само 37,2 со блага омалаксаност и поспасност, нормално и блага болка во рака. После се најнормално, како да не сум ни примил. :)
Јас две Синофарм и трета Фајзер. Од ниедна немав никакви температури а од Фајзер само раката првата вечер на спиење на страната на раката болка онакво чувство како некој бокс да ти мавнал во раката и ти оставил модрица. Вториот ден многу мала беше болката на рака.

Третата вакцина воопшто и не осетив дека ме боцнаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom