Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
neam nisto protiv depiliranjeto,,jas na primer se depiliram letoska na noze i gradi..a toa deka se gubi del od mskosta KUR!!!prosetajte nadvor po porazvienite zemiji ke vidite deka 90% mazite se depiliraat,,,

neam nisto protiv depiliranjeto,,jas na primer se depiliram letoska na noze i gradi..a toa deka se gubi del od mskosta KUR!!!prosetajte nadvor po porazvienite zemiji ke vidite deka 90% mazite se depiliraat,,,

И шо ме боли мене за другите...на нозе да се депилирам:uvo:

не сакам депилиран маж на нозе ни пак на гради не ми сметаат влакната сепак на машко му стои и по маженствено така ми делуваат

Me interesira sto mislite na ovaa tema.Dali vie maskite se depilirate,pod pazuvi,na noze i sl.I dali zenskite sakaat takvi depilirani maski ili pak toa im preci?

Јас лично не се депилирам(како што споменав и у темата Депилација) сметам дека и вака сум убав(со влакна).Мене женска ми ме сака со влакна така да нема потреба да се депилирам(поз до неа).:salut:

Се губи дел од она што сме.. Од она што треба да сме...
Постојат 2 типа на машки: Машки машки и нежни машкици...

Јас не го преферирам депилирањето кај машките особи,но кај женските е неопходно.Срамота за женско со влакна,21 век .Позз .:drk:

Никако, јас лично како орангутан сум, единствено се бричам под мишки затоа што ми смета.

tie sho se depiliraat, se peshkiri u glavnom...:helou:

се депилирам на нозе еднаш годишно (јуни најчесто) затоа што редовно трчам, вежбам и едноставно ме нервират летно време, сепак еднаш годишно мислам е нормално (барем за нозе)
гради исто може еднаш годишно
пазуви редовно
други места не
може на други им смета ама мене ми е поубаво и похигиенски така :toe:

Депилирани дефинитивно! Мразам влакнести посебно по грбот или градниот кош.
За под пазуви не ми пречи и да е и да не е!
И воопшто не мислам дека издепилираните машки се таканаречено педери. Тие само се грижат за својот изглед!:salut:

Али на нозе несакам да е депилисан зашо педерски е! А за женските се подразбира!:baeh:

И воопшто не мислам дека издепилираните машки се таканаречено педери. Тие само се грижат за својот изглед!:salut:

Али на нозе несакам да е депилисан зашо педерски е! А за женските се подразбира!:baeh:

ај договори се, жити се. :)

за педерски-педерски е. Освен во екстремни случаи(еден другар) влакна на рамо, грб и слично кога “оправдувам’’.

ај договори се, жити се. :)

за педерски-педерски е. Освен во екстремни случаи(еден другар) влакна на рамо, грб и слично кога “оправдувам’’.
depilirano masko e pederski isto tolku,kolku sto i nedepilirano zensko e lezbejski.

Природно си е природно, но ако мислат машките дека така ќе се чувствуваат посамоуверено и посекси, зошто да не.
Не се раѓа секој совршен (зборувам и за машкиот и за женскиот пол), така да депилирањето на одредени делови на телото кои ни пречат и не се чувствуваме комотно со нив е еден начин ако не друго, барем да се доближиме до совршенството.

Природно си е природно, но ако мислат машките дека така ќе се чувствуваат посамоуверено и посекси, зошто да не.
Не се раѓа секој совршен (зборувам и за машкиот и за женскиот пол), така да депилирањето на одредени делови на телото кои ни пречат и не се чувствуваме комотно со нив е еден начин ако не друго, барем да се доближиме до совршенството.
navistina ne mi e jasno kako moze devojka da tvrdi deka prirodno si e prirodno ,koga retko da ima nesto prirodno kaj modernata zena.
ne me svakaj pogresno,ne mislev bas i samo na tebe,tuku opsto.

navistina ne mi e jasno kako moze devojka da tvrdi deka prirodno si e prirodno ,koga retko da ima nesto prirodno kaj modernata zena.
ne me svakaj pogresno,ne mislev bas i samo na tebe,tuku opsto.
Да не генерализираме, за кого како. :smir:
Зарем силиконите ја прават една жена модерна, или депилираните гради или нозе еден маж. Според мене не! Природно си е природно:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom