Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
да да, ама само на градите...

SCORPIO__20 напиша:
Па негде малце влакненца на др. место малце влакненца...и оп после меѓу твојте забчиња влакненце :vozbud::vozbud::pos2::pos2:

И после ке си речеш па подобро да се депилира :)
ем посекси ке е ем подобро за тебе...
Ја неможам да ги сфатам жените што сакаат влакнести мажи
Ко со животно да легнува или поточно мајмун:pos2::pos2:

Нема потреба да ги сфаќаш, бидејќи не си жена, .....освен .... ако не.... преферираш да лежиш во кревет со мажи, па да треба да ги сфатиш како можат.

немам потреба од депилација зашто и не сум многу влакнест но се бричам под пазуви а и на едно друго место не ради имиџ него поради хигиена

Na nozete da se depiliraat e malku pederasticno...Mene licno mnogu me nerviraat vlakna na gradite,ne e loso tie sto imaat vlakna na gradite da se depiliraat..Jas sum za...

Zevsus напиша:
Ova e od licnite raboti...hehehe
Jas ja imam taa srekja da ne mi rastat prirodno vlakna na grbot i opshto ne sum nekoj `dlakavac`...
pa koregiram so usul....:pos2:
Sekogas imam `frizura` megju preponi...
sekogas sum bricen pod `miski`...
koregiram i vlaknenca na stomak i na goren del od noze...
Me nerviraat vlakna opshto...ali jas bi go resil toa trajno...hehehe!
Bas presmetuvavme so brat mi kolku kinta bi trebalo da platime za trajna depilacija na celo telo...i kolku kosta eden laser...
pa iskoci deka vtorava varijanta e poisplatliva...baska ke produzi da raboti...hehehe
Koi vlakna me nerviraat na mene najvise?
Na podkolenici..ic ne si gi bendisuvam....:vozbud:

A kolku e moze nekoj da mi kaze ??:)

Со ласер на толкава површина(цело тело) не е можно. Остануваат лузни.

Епа сега нормално дека ќе се депилираш ако во нозете си како мечка односно имаш толку влакна што слободно можеш да исплетеш Јувентус шал :vozbud:

Машка депилација

Што мислите вие за машката депилација? Мене ми е ОК. Дали се депилирате?

Само просторот околу пупакот, во форма на срце.

Па мислам дека е време барем 90% од машките да се средуваат по малку не за друго а за одржување елементарна лична хигиена

Mora sega me nervira da sum obrasnat taka celiot do dusa ne sum mnogu vleknet ama pak :) ama race noze ne depiliram :) glupo mi e se gubi maskosta.

maski sto nonstop se depiliraat i se ko pedercinja
ne sakam mn.....ama i nemora da se kako majmuni so vlakna od 5 cm.Mislam deka maskite treba da se depiliraat ako imaat mn golemi vlakna ama nemora na toa da obrnuvaat mn vnimanie kako nas zenskite i na sekoe porasnato vlakno da im se kreva kosata....

ja kako masko a baska i sportist se depiliram smo ne zabegavam neli,no pred se e higienata po moe mislenje.

depilirani maski? hm......... na gradi da ok e .........ama na noze ko ke vidam nekoj mi se losi vejke...bljak ili na race......pa zatoa e masko be da lici na maz :) sakam da kazam ne sakam "devojka" do mene....zamislete nekogas jas ke zaboravam da se izdepiliram pa ke mi se poznavaat malce vlaknenca a toj se "svetnal" :) e glupo mi e.... samo na gradi!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom