Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Дена, барај куче што ќе трча по тебе а не ти по него да трчаш.....така ќе си ги решиш егзистенционалните проблеми колку толку.
Pa kazete mu da sedne i da razgovada so mene ko covek neka mi kaze vaka i vaka i da zavrsime.
ne e ubavo vaka pederski da ignorira.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.441
Поени од реакции
24.638
Pa kazete mu da sedne i da razgovada so mene ko covek neka mi kaze vaka i vaka i da zavrsime.
ne e ubavo vaka pederski da ignorira.
moze ne saka da razgovara, moze si mu dala dovolno dobra pricina da neke oci da ti vidi pak. moze i si bila sosema ok ama ete ne mu se zbori. moze e i picka.. sve moze i si moze...

produzi dalje i ne se zamaraj poveke so nego a ni nas ovde, aman veke, sfati deka NE TE SAKA. neznam zosto nekoj so sila bi forsiral nesto, ednostavno ne mu znacis i toa e toa.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
moze ne saka da razgovara, moze si mu dala dovolno dobra pricina da neke oci da ti vidi pak. moze i si bila sosema ok ama ete ne mu se zbori. moze e i picka.. sve moze i si moze...

produzi dalje i ne se zamaraj poveke so nego a ni nas ovde, aman veke, sfati deka NE TE SAKA. neznam zosto nekoj so sila bi forsiral nesto, ednostavno ne mu znacis i toa e toa.
Sama da mi kaze u faca.
za drugoto nema da komentiram.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
A so treba za sex koga ke mu se prisaka da se e.e? Ilu toa ne se vazi. Toa ne e zamaranje a muabet praenje e zamaranje. Daj be bidete realni.
treba da prasash nekoj da kazeshna nekoj da napravish muabet. Mene nikoj ne me prasa nisto.
Автоматски споено мислење:

nemora. neke. ne si zasluzila. nebitna si. ne te ebe 2%.

do koga planiras da se ponizuvas na forumot? ne si dete, ajde zemi sredi se, nikoj ne saka ligushi...
Tocno nikoj ne saka ligushi!? A ti se pronajde u muabetot ocigledno.
kako i da e forumot e mesto za diskusii.
i ne brani nekoj sto ne e za branenje. Bidi realen ili mozda i ti si takov ebni begni.

I uste nesto aj ti mashko si pa do nekade i mozam da daberam ali zenski so se karaat so mene za da branat mashko e toa ne go sfakjam stvarno.

Татковците не им биле добри, од мали не согледале коректен човеков однос и понатаму со текот на годините, тоа не можат да го препознаат
I so meshash sega familii koga nema mesto za toa?!
kolku ima od dobri familii pa se nikakvi i obratno od nikakvi pa se dobri. Ljubov e ljubov i toa e.

тетке, не значи дека ако не му се свиѓаш некому дека е буљаш и дека пати од еректилна дисфункција.
Pa ako ti se e.esh so nekoj so ne ti se svigja ne se site ko tebe tetkino.

Кои патетики се се случуваа овде на тема Дена, ехееј.
Нормално е чупето за себе да си мисли се' најдобро, ама повремените испади од типот он ме сака јас друг сакам, нц нц.
Па од друга страна, може литературни обиди и биле тие во темата: Како да го откачам.
Ama bitno ne pratish ko senka ahahaha

Ти што мислиш вака на прва од што си ја читала? Добро дете оваа би го јадела до смрт, еве долку нека биде од мене, ти можеш да кажеш дека фетиш и се локални мангупи кој ќе ја скинат од пцуење кај стигнат и најверојатно нема да згрешиш.
Vidish obratno e jas gi skinav od pcuenje lokalnite ligusi. A inace gledam dvajca trojca izedeni se zatoa sum neso popravena periodov od toa bilo jas pa mislev posho mnogu jadam

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Редно е да преминеш преку него, со години пишуваш за таа некоја неостварена љубов, а притоа не мрдаш од мртва точка. Зошто е тоа така? Имаш диплома, имаш работа, еднаш сподели фотка во ДК и изгледаш привлечно, можеш лесно да си најдеш момче. Константното тажење нема да ти помогне.

Се сложувам со @kano , од збор до збор. За можење, навистина можеш само пристапот ти е многу погрешен и впечатокот кој го оставаш ти е лош. Имам мислење дека би дозволила и да те влече зад себе, само да бидеш со него!

Другарски совет: биди достоинствена, среди ги мислите, среди ги емоциите и промени го пристапот. Со новиот пристап можеби ќе имаш подобри резултати. Овој не ти е ветувачки. :)

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Редно е да преминеш преку него, со години пишуваш за таа некоја неостварена љубов, а притоа не мрдаш од мртва точка. Зошто е тоа така? Имаш диплома, имаш работа, еднаш сподели фотка во ДК и изгледаш привлечно, можеш лесно да си најдеш момче. Константното тажење нема да ти помогне.

Се сложувам со @kano , од збор до збор. За можење, навистина можеш само пристапот ти е многу погрешен и впечатокот кој го оставаш ти е лош. Имам мислење дека би дозволила и да те влече зад себе, само да бидеш со него!

Другарски совет: биди достоинствена, среди ги мислите, среди ги емоциите и промени го пристапот. Со новиот пристап можеби ќе имаш подобри резултати. Овој не ти е ветувачки. :)
Pa ne mozam teshko mi e

Pa ne mozam teshko mi e
A da vo kupakji ili so bi rekol eden clen pogore vo tanga ;)

Pa ne mozam teshko mi e

A da vo kupakji ili so bi rekol eden clen pogore vo tanga ;)
Plus so me otkaci be ako sum bila priecna ili sega ke kazesh kadakterot ne mi cini. A nit me znaesh nit poznavash. Idi izvini mu se na toj so treba ne pishuvaj tuka.

Последно уредено:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.644
Поени од реакции
35.195
ali zenski so se karaat so mene za da branat mashko e toa ne go sfakjam stvarno.
Не се работи за ничие бранење, туку за кажување на вистината. А вистината знае да боли.
Не е бранење, доколку гледаш и си свесна дека ликот не те ебе ни 2%. Те разбирам, те боли, ама колку порано прифатиш, толку подобро за тебе.
Ти го сакаш, ама ете тој не те сака, крај на приказната. Не секогаш не сакаат тие што ние ги сакаме.
На срцето не можеш да му наредиш „сакај го овај или сакај го онај“. Едноставно се случува :toe:
Остави го ликот на раат, тој продолжил без тебе. Продолжи и ти без него. Само што овој пат гледај тоа да биде двосмерна улица, а не ќор сокак:pipi:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.873
Поени од реакции
23.272

Dambi i tebe vreme ti e da premines preku nejze, fizicki ili psihicki :sneaky: .
Ako se prasuvam jas fizicki bi bilo dosta polezno, blagoprijatno, ke se olesnite i dvata ali ako ne dava ne dava, togas psihicki. Sekako e na nejzina steta, mlado mevce, arslan. Od kal ke te pravi za nekoja godina :P

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Dambi i tebe vreme ti e da premines preku nejze, fizicki ili psihicki :sneaky: .
Ako se prasuvam jas fizicki bi bilo dosta polezno, blagoprijatno, ke se olesnite i dvata ali ako ne dava ne dava, togas psihicki. Sekako e na nejzina steta, mlado mevce, arslan. Od kal ke te pravi za nekoja godina :P
Abe jas koga mu vikav ajde on ne pa ne sega vishe kasno :)
Mala sala jas majka ne sum mu ke si najde on vrsnicka ubav pameten dobar se naj momak tuka ete ima zenski kolku ti dusha saka neka gi pomine niv ko za pocetok da ne go jadam ziv ne za drugo malku iskustvo neka stekne pa posle

Plus mislam i zenska deka ima barem taka mi kazuvashe na mene :(

Не се работи за ничие бранење, туку за кажување на вистината. А вистината знае да боли.
Не е бранење, доколку гледаш и си свесна дека ликот не те ебе ни 2%. Те разбирам, те боли, ама колку порано прифатиш, толку подобро за тебе.
Ти го сакаш, ама ете тој не те сака, крај на приказната. Не секогаш не сакаат тие што ние ги сакаме.
На срцето не можеш да му наредиш „сакај го овај или сакај го онај“. Едноставно се случува :toe:
Остави го ликот на раат, тој продолжил без тебе. Продолжи и ти без него. Само што овој пат гледај тоа да биде двосмерна улица, а не ќор сокак:pipi:
Ne vo smisol da si kaze mislenje nego potsmeavnje i ponizuvanje e toa ne mi e jasno a bez pricina. A inace nema provlem forumot e za toa plus cim pishuvam javno se znae deka sekoj moze da komentira. Ali toa e so se sekakvi ima i kaj nas zenskite isto kako i kaj mashkite.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.873
Поени од реакции
23.272
Abe jas koga mu vikav ajde on ne pa ne sega vishe kasno :)
Mala sala jas majka ne sum mu ke si najde on vrsnicka ubav pameten dobar se naj momak tuka ete ima zenski kolku ti dusha saka neka gi pomine niv ko za pocetok da ne go jadam ziv ne za drugo malku iskustvo neka stekne pa posle
Ke bidis nezna od pocetok, nema mnogu da mu zamesvas, onaka malce kolku da stekni rutina, taman ke si go naucis po tvoe. Ebago vie site sakate na gotovo, iskusni. A kaj ke stekni iskustvo ako ne kaj pozrela zenka koja e vekje iskusna . Nekoja treba i da se zrtvova za opsto dobro :свиркам:

Plus mislam i zenska deka ima barem taka mi kazuvashe na mene :(
Sojma vrska to. Nekoj ima doma gotov rucek pa pak ponekogas pravi sofra vo kafana.
P.s @Dumbledore ako cita toj so ne treba go jade nemien :pos:

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Ke bidis nezna od pocetok, nema mnogu da mu zamesvas, onaka malce kolku da stekni rutina, taman ke si go naucis po tvoe. Ebago vie site sakate na gotovo, iskusni. A kaj ke stekni iskustvo ako ne kaj pozrela zenka koja e vekje iskusna . Nekoja treba i da se zrtvova za opsto dobro :свиркам:

Sojma vrska to. Nekoj ima doma gotov rucek pa pak ponekogas pravi sofra vo kafana.
P.s @Dumbledore ako cita toj so ne treba go jade nemien :pos:
Da da sekako sekoj den ist rucek ne biva ama na mene opstinaki pecat ne mi e pa segde da ja stavam taka. :)
Ps: dumbledore ako te zakaca nekoja kazi zaedno ke begame :)

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.441
Поени од реакции
24.638
Tocno nikoj ne saka ligushi!? A ti se pronajde u muabetot ocigledno.
kako i da e forumot e mesto za diskusii.
i ne brani nekoj sto ne e za branenje. Bidi realen ili mozda i ti si takov ebni begni.
nema vrska ova so mene, ednostavno mi skurci da te citam kako se ligavis ovde i resiv da ti kazam ona sto treba da go slusnes, moze pogrubo ali e vistinata... tough love sto vikaat ovde.

ne go branam, ne mu ja znam situacijata ni tvoja ni negovata i iskreno ne mi ni interesira. vasa rabota si e, nema sto na forumov da ni ja reportiras sekoja sitnica. pobara mislenje, dobi nekolku, pravi so ke pravis od tuka nataka ali prekini da se ponizuvas pred se za tvoe dobro.

Kajgana Shop

На врв Bottom