Ron druze, ako umiras, umri barem srekjen. Porano ili pokasno site ke umrime![]()
абе сите викаат така додека дојде умирачката, после тоа не се толку самоуверени

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ron druze, ako umiras, umri barem srekjen. Porano ili pokasno site ke umrime![]()
сешто да се лупета во темава и да се поврзува со вакцините.
Моментално нема никакви докази дека некој спортист починал како последица од ковид 19 вакцинација.
Edno e mil, drugo e cel zivot da zivees vo strav. I mene mi e mil zivotot, ni na kraj na pamet ne mi idi da se glupiram ko nekoj, da izigravam besna glista, da vozam so 300 na avtopat ili soznam tamu nekoj ekstremni sportovi, ali ova vie so go pravite e vekje besmisleno.абе сите викаат така додека дојде умирачката, после тоа не се толку самоуверенина секому му е мил животот владе.
![]()
The Covid-19 passport implanted in your skin using this NFC-enabled microchip
Subscribe to our YouTube channel for free here: https://sc.mp/subscribe-youtubeA start-up hub in Sweden has showcased a new use for its microchip implants: y...www.youtube.com
Во Африка, од друга страна, сеуште нема Ковид.![]()
53К на цел континент за една недела, а само во Британија за еден ден имаш 93К!![]()
Во Африка за над 100 отсто е зголемен бројот на новозаразени со коронавирус
Африканскиот континент се соочува со зголемен број на инфекции со коронавирус во заднината на откривањето на неговата нова варијанта – омикрон. Добивај вести на вибер Во Африка минатата недела беа потврдени 52.300 нови инфекции, што е за 105 отсто повеќе од претходната недела. Само во Јужна...a1on.mk
Можда во просек при истражувања е така, но доста прележани што ги читам баш и немаат антитела, а за клеточен имунитет не знам колку пари кошта и според написот дали и тој е реален. Накратко, проблем е што и со тоа не знаеш на што си. Ова го зборам за ризичните групи-постарите лица и хроничните.Природен имунитет по 13 месеци штити 85.7% од РЕИНФЕКЦИЈА.
![]()
Duration of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 Natural Immunity and Protection Against the Delta Variant: A Retrospective Cohort Study - PubMed
SARS-CoV-2 infection is highly protective against reinfection with Delta. Immunity from prior infection lasts at least 13 months. Countries facing vaccine shortages should consider delaying vaccinations for previously infected patients to increase access.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov