Сигнал наоѓам за секој сателит, околу 80 поссто, само што тоа го правам за секој сателит посебно, ако сакам да се префрлам на друг сателит сигналот паѓа на 0 и мора да идам во сетап за да најдам сигнал и така за секого.Jazer: пробувај со usals 21.5E i 42.100N
Постепено менувај ги вредностите на 21.5E се додека не најдеш сигнал.
Zavisi kakva usluga si nabavil/koristishИсто како да ги нема..многу лош стриминг..
Zavisi kakov servis si nabavil/koristish pred se... ima dosta kvalitetni.HD на пиратскиве IPTV е тежок шит. Барем на мојот IPTV е.
Кај нас, околу 70-80 евра годишно, кај кинезите на Али 3-6 долари годишно. Квалитетот е тука некаде. Нашите се малку подобри бидејќи се локални и најверојатно помалку оптеретени, но кинезите за таа цена воопшто не се лоши.Kako se dvizi cenata ma sering sega? Me interesiraat osobeno balkanskite paketi.
Барај на фејсбук..Левент калимеро датDajte kontakt od nekoj ozbilen covek so instalira sateliti so rabote toa sve da ima od boxovi i linii niz cela mk so ide
Me interesiraat balkanskite paketi, MaxTV, Total, Digitalb, Tring, se otvaraat ovie paketi?Кој балкански канали те интересираат? Спортски или? Ако ти е за Арена, кинезите отвараат супер за таа цена.
Ги отвараше сите беспрекорно освен MaxTV, но сега кај кинезот (egygold линија) не ги отвара. Мака мачат извесно време. Најверојатно и другите кинески линии го имаат истиот проблем.Me interesiraat balkanskite paketi, MaxTV, Total, Digitalb, Tring, se otvaraat ovie paketi?
За Рапид зборам.Zavisi kakov servis si nabavil/koristish pred se... ima dosta kvalitetni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Servisot shto go koristam vekje nekolku godini pred nekoe vreme pushti 4k kanali, plus audio/prevod kako shto napomena...За Рапид зборам.
Не е на исто ниво со сателитска сликата сеуште + ретко каде има 2/3 аудио канали и превод, за тоа сателитската е бог.