Па валда зашто немаат пари кинезите?Не. Зошто да го мењам кога може само да го додадам Влаховиќ во нападот?
Ме боли кур, дај позјамица без право на откуп штакурац. HhПа валда зашто немаат пари кинезите?
Среќа што ги нема Ашраф и Лукаку, иначе ќе беше дека наследил готов тим и баба им ќе можела да го води шампионскиот тим на Конте.Интер што никад не стопил 7 поени негатива според Урко Купер. Hhhhhhhhhhhh Интер што историски никад не играл убав фудбал според Урко Гвидолин.
Многу скептичен сум бил, ги стопивме за 3 кола.Скоро сум сигурен дека во наредните 5 кола ќе избиеме на прво место, доста добар распоред ни претстои.
Би се запалил јас самиот, за тоа што навивав за Алегри пред маестро Симоне.Би ве запалил сите до еден што го продававте Лаутаро на полувреме.
Е како не бе. Лани и јас го барав Алегри место Конте кога вториов испи блам у ЛШ, зашо тој беше единствен достапен добар тренер. Не постои човек што и летово не би го преферирал Алегри пред сите други реално, иако он доста рано потпиша со Јуве така да немаше многу натегања и неизвесности.Би се запалил јас самиот, за тоа што навивав за Алегри пред маестро Симоне.
Огромен куршум избегнавме таму.
Многу сме исфрустрирани како фан база и нормално е да има вакви работи...научени сме да се тресиме до 80та минута да не ни израмнат...а не вака да ги издуваме со 3-4 гола разлика па затоа ни е чудноОна кога Ио ќе прескокне натпревар па отвора тема да види што се случило: нервози, корнење коси, па дали ќе го испуштиме натпреварот, дали ќе ни изедначат, па продавање играчи, мајки, шајки...
Отвора хајлајтс: сме ги здробиле, со топка не се составиле Каљари