Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу се смеам со постојте на курајберот...неможам да се одлучам кој е посмешен помеѓу него и мојот омилен хејтер @RATM
У РАТМ најинтересно е кога едитира 20 пати еден пост за да може да искаже средена мисла.

Замисли сега колку е интересен.

У РАТМ најинтересно е кога едитира 20 пати еден пост за да може да искаже средена мисла.

Замисли сега колку е интересен.

Неверојатен параметар за нечија занимливост, мора да се признае.
Едитирање на пост.

Дека хехенца пиев кога реков дека у Ноември е најбољи у лигата нулаеврашот.
Денес асистенција и еврогол, трансфер на сезоната сеа за сеа у Италија, убедливо и тоа.

1639343733034.png

Дека хехенца пиев кога реков дека у Ноември е најбољи у лигата нулаеврашот.
Денес асистенција и еврогол, трансфер на сезоната сеа за сеа у Италија, убедливо и тоа.

И минатата сезона доби ваква награда, не знам дали за декември или ноември, а и во првата коронашка сезона.

Не ги заборавај и Хм Хм Пенбе, Клупче Керимоглу, Стек Бурук, Марли Баштурк и Кастиел Кавечи.

Мене можеш да ме ставиш кај тие што претерале со фалење на Хакан. Всушност, само двајца сме. :) Можеби и не сум претерал, како што тој е променлив. Има тука неколку фактори што влијаат да варира во целата кариера, но за тоа кога ќе спласне еуфоријата.

Еф Це Интерпенале.
И сто гола да дај и сто асистенции да напрај, пак ќе бега и ќе се крие низ соблекувални како пред месец дена пичката.

Еф Це Интерпенале.
И сто гола да дај и сто асистенции да напрај, пак ќе бега и ќе се крие низ соблекувални како пред месец дена пичката.
Намерно ги промашуваме да не драпате тука :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom