M
Иронијата кога ќе ги ставиш јувентус и чест у иста реченица.Јувентус остана да ја брани честа на Италија во ЛШ, како и последните години.
Види табелата погоре, кога интер ќе бидат барем во топ 20 да ме цитираш.Иронијата кога ќе ги ставиш јувентус и чест у иста реченица.
Можеш да збориш за се, само немој за чест кога е криминалниот клуб у прашање те молам. Јес да се брукаш доста често, ама прениско дури и за тебе е.Види табелата погоре, кога интер ќе бидат барем во топ 20 да ме цитираш.
Izbaci uljeza kviz e ova?
ОкМожеш да збориш за се, само немој за чест кога е криминалниот клуб у прашање те молам. Јес да се брукаш доста често, ама прениско дури и за тебе е.![]()
Шо се трудиш воопшто незнам? интер и позади ФК Осогово да бидат, пак ти за нив ќе бидеш НЕреален, ќе ти се смејат, ќе бидеш смотан итн.Види табелата погоре, кога интер ќе бидат барем во топ 20 да ме цитираш.
Пречко, Ембапе ваш може да отвори тема па да се гласа во кој фан клуб владее заблуда и пречки.Иако за мене сеуште Горилаз останува најочаен на темава, сепак мора да му се пружи рака и на МаксАлегри. На добар пат е да го делат врвот.
Па кога ќе го видам Горилазов изнапишувал тимови се со голема буква, и ќе стигне до Интер па го пишува со мала буква и многу често "шинтер (па така им пишувало на дресовите)"
Фори типични за пубертетлии и деца со пречки во развојот.
Овој Алегри е некое детиште, неискусно сеуште.Иако за мене сеуште Горилаз останува најочаен на темава, сепак мора да му се пружи рака и на МаксАлегри. На добар пат е да го делат врвот.
Па кога ќе го видам Горилазов изнапишувал тимови се со голема буква, и ќе стигне до Интер па го пишува со мала буква и многу често "шинтер (па така им пишува на дресовите)"
Фори типични за пубертетлии и деца со пречки во развојот.
Овој Алегри е некое детиште, неискусно сеуште.
Ќе изгори брзо овој Алегри, не се ратува така а и не секој е Сладоледџија кој е како пир, ни свети Илија не би го уништил.
Горилаз е само поискусен и поочаен Алегри.
Искусно игра делегацијата на Јувентус сочинета од Мондонико, Гарфилд, Моџо, 47, Деви контролирана и управувана од Скиреа. Мудро вребаат у позадина и чекаат исход што од истрагата што од фудбалските резултати додека у први борбени редови им се пуштени пиуните Горилаз и Сладоледџија појачани со овој Алегри, пошто овие двајца не можат да ги издржат сите налети и стрели кон нив. Сепак Сладоледџија 2 деца чува а Горилаз клика на сајтови.
не знамнезнам
нереаленНЕреален
смеатсмејат
не знаатнезнаат
1-2 скудета и за 1-2 години значи едно-две скудета за една до две години.1/2 скудета и за 1/2 години
Пошо си добар со бројки, табелата подолу што кажува?не знам
нереален
смеат
не знаат
1-2 скудета и за 1-2 години значи едно-две скудета за една до две години.
1/2 скудета и за 1/2 години значи половина скудета за половина години.
Повели и друг пат.