Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
16.01.2008 20.00
Roma-Torino
Fiorentina-Ascoli
Sampdoria-Cagliari
Catania-Milan
17.01.2008 20.30
Inter-Reggina

sve 1-ovi ke izlagat
Се гледа кој трча по куповите , а останатите играат или само овие се ?

Ako e ova italijanski kup dvojki togas igraat i Napoli-Lazio prvata utakmica zavrsi 2:1 za Lazio.

Ako e ova italijanski kup dvojki togas igraat i Napoli-Lazio prvata utakmica zavrsi 2:1 za Lazio.

1-0 ќе им биде доста на Наполи за да си идат даље. Иначе Рома изгубија 3-1, им треба разлика најмалку од два гола, таму ќе биде заебано.

Милан победи дома... Утре снег очекувајте во цела Македонија и пошироко. :)

Нормално дека ќе има снег, зима е. Колку шо е нормално Милан шо победи толку е нормално и снег да очекуваме.

И ко ќе сакаш да кажиш друг пат мајтап, шепни ми прво ќе ти кажам дали си примен. Ај чао сега.

Многу нормално Димче дека нема женски шо ќе навиваат за Интер. Никоја нејќи локален бичач, ропак у маало, жените се залетуваат по номинирани европски господа.

1-0 ќе им биде доста на Наполи за да си идат даље. Иначе Рома изгубија 3-1, им треба разлика најмалку од два гола, таму ќе биде заебано.
Фала што ме потсети дека со 1:0 Наполи иде понатаму ама ја по некоја инерција мислев Лацио да идеше?? :pos2:

Синдикатче, тебе последен ќе те прашам дали да се шалам или не.

И не се нервирај, ги губиш и тие неврони шо ги имаш. Ај чао сега.

Иначе Милан до 3-4 место ќе дотурка, ако освои максимум од 3те неизиграни е на 5то место, па реално е, и за очекување, да стигне барем до 4то.

Манекени сине, манекени...

манекени се оние што шетаат по писта, а не они што освојуваат европски и светски титули како миланезите.
а од друга страна нормално ќе ги викаат фудбалерите на Милан или италијанската репрезентација за заштитни лица на познати модни куќи кога се убави, паметни и одлични фудбалери, да не сакаш Ибрахимович да биде топ модел :pos2:

.... да не сакаш Ибрахимович да биде топ модел :pos2:
Не сакам Ибра да биде топ модел... само да им даде 2-3 гола на Милан.. кога ќе играат пак :)

Инаку
1484787338f07d37094qd1.jpg

Лол , го личи бе закон е ИБРА ТОП МОДЕЛ , само тоа носот ШТРЧИ се гледа и од авион :)
пс.Димитар тргај сликава Росоњерка ќе се запали:pos:

лелеле хаха не бе не дека нема добро тело Ибра али Миланезите боље манекени се на нив се палам аааааа:je::je::je::je:

13484c2441323eeci3.jpg

nesta.jpg

AlbertoGilardino6.jpg

maldini-stor.jpg

clarence-seedorf.jpg

1180461387.jpg

и италијанците :vozbud:
dolce%20gabanna%20underwear.jpg

доста слики уффффф :vozbud:

Ај еден апел од мене.

Пред да ја напрајме Геј Магазин темава дајте да се држиме само до фудбал.

У потполност се согласувам,ако нема ништо попаметно да се каже немора да се постира немам намера да глеам манекени на тема Италијанско првенство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom