Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Заебанциите на страна..иако има уште многу до крајот на сезоната и полесно е одсегашна перспектива да се пиши , ама уште кога дојде Чаканоглу убеден бев дека ќе биди идеална замена за Ериксен и дури можи ќе биди подобар од него во Интер....не дека Ериксен беше лош, туку Конте премногу го лимитираше со неговите шаблонски методи и дисциплина...а кога Инзаги пристигна се очекуваше дека ќе играме поофанзивен и подиректен фудбал што автоматски му одговара на таквиот профил на играчи како што се Хакан и Ериксен.

Само разликата е тоа што Хакан веќе 4 сезони изигра во Италија и не му требаше многу време да се прилагоди бидејќи е навикнат на Италјанскиот фудбал ...плус е играч со добра визија,добар изведувач на прекини(корни ти реков ми рече) и одличен шут ...поидеална замена неможеа да најдат според мене.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.736
Поени од реакции
115.547
Највеќе од се ми се допаѓа што играме мноооогу поубаво во однос на лани. Играме со топка, имаме пас игра, знаеме да се носиме со висок пресинг иако на почетокот од сезоната имавме проблеми со ова, уште да кликне Дамфрис и да се разигра и лагсно земаме Скудето.

Језда ја одравме Рома вчера ама мечов никако не смее да биде некаков репер и да се опуштаат нашиве у иднина зашо Рома изиграа очајно и депресивно без желба за живот, како против Салернитана да игравме. Сеа нека покажат мадиња и нека го згазат Реал да не им ебам се.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Не може гиф зашто многу везат.

Интер ли е, Сити ли е.
Шала на страна, браво за Инзаги. Конечно клубов игра стил на фудбал, што е атрактивен за гледање и што носи резултати. Најчесто, барем во поновата историја на клубов, Интер го можеше само едното од двете.
Да сум неутрален фан, би го пуштил овој Интер да го гледам. За разлика од Интер на Конте, од лани.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Интер ли е, Сити ли е.
Шала на страна, браво за Инзаги. Конечно клубов игра стил на фудбал, што е атрактивен за гледање и што носи резултати. Најчесто, барем во поновата историја на клубов, Интер го можеше само едното од двете.
Да сум неутрален фан, би го пуштил овој Интер да го гледам. За разлика од Интер на Конте, од лани.
Реално очите ми капеа од црнила кога ги гледав под Конте..освен контрите и полуконтрите на Лукаку,Хакими и Барела се беше отров за гледање...ќе заводеа 1-0 против тежок аутсајдер и се тресевме до 90-та да не примиме гол за 1-1 ...вака даваме гол и одма знајш дека одиме на втор...ќе ти ебам полуаматерските мизерни екипи што со полуиграчи ќе ми играат пресинг.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
2020 Ериксен исто така постигна гол дирекно од корнер.

Од дуелот со Милан, Чаканоглу игра многу добро.
Штета ќе биде ако Брозовиќ не продолжи.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.921
Поени од реакции
23.661
Штета ќе биде ако Брозовиќ не продолжи.

Од друга страна Таљафико не игра прва постава за Ајакс повеќе и е незадоволен од тренерот, па ова го гледам како прилика за Интер.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Gi gledas propalicite od Spanija i se ti se cini deka Vincici e dobar igrac. Doaga Inter i op, go vraka vo osvnono oddelenie.
Имаше еден лик апидрон на форум на времето, навиваше за 5 клуба. Ти му го воскреснуваш ликот и делото. Штета Барса дно ти допира, па мора на Интер да се фокусираш сега за сега. :icon_lol: У англиско за Сити да не си? :)

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Имаше еден лик апидрон на форум на времето, навиваше за 5 клуба. Ти му го воскреснуваш ликот и делото. Штета Барса дно ти допира, па мора на Интер да се фокусираш сега за сега. :icon_lol: У англиско за Сити да не си? :)
Apidron neam poim koj e. U Angliskoto sum podrzuvac na Unated, City igraat dopadliv fudbal. Koga biram pomegu Barcelona i Real, ja biram Barcelona (onaka, inaku ne sum navivac). Da, dno dopira, a mene dolu mi visi za Barcelona.
Inaku, navivacki, ona bas navivacki sum za Inter (sekogas i vo sekoe vreme).
Nemam mnogu vreme, pa ne sum tolku na forumov aktiven mozebi i zatoa taka ti se cini.
Kako da ti elaboriram, vljuben si vo edna zena ama ne si zatvoril oci pa da ne gledas na drugi.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Gi gledas propalicite od Spanija i se ti se cini deka Vincici e dobar igrac. Doaga Inter i op, go vraka vo osvnono oddelenie.
Винчини е реално господ бог за сите моментално...нашиот Шкринијар делуваше како дете мало покрај него....прскалица му врвеше минатиот пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom