Не може гиф зашто многу везат.Акцијата за вториот гол заслужува гиф.
#InzaghiBall
Интер ли е, Сити ли е.Не може гиф зашто многу везат.
Реално очите ми капеа од црнила кога ги гледав под Конте..освен контрите и полуконтрите на Лукаку,Хакими и Барела се беше отров за гледање...ќе заводеа 1-0 против тежок аутсајдер и се тресевме до 90-та да не примиме гол за 1-1 ...вака даваме гол и одма знајш дека одиме на втор...ќе ти ебам полуаматерските мизерни екипи што со полуиграчи ќе ми играат пресинг.Интер ли е, Сити ли е.
Шала на страна, браво за Инзаги. Конечно клубов игра стил на фудбал, што е атрактивен за гледање и што носи резултати. Најчесто, барем во поновата историја на клубов, Интер го можеше само едното од двете.
Да сум неутрален фан, би го пуштил овој Интер да го гледам. За разлика од Интер на Конте, од лани.
Gi gledas propalicite od Spanija i se ti se cini deka Vincici e dobar igrac. Doaga Inter i op, go vraka vo osvnono oddelenie.Виничиус ќе не убие ако игра реално.
Штета ќе биде ако Брозовиќ не продолжи.
Имаше еден лик апидрон на форум на времето, навиваше за 5 клуба. Ти му го воскреснуваш ликот и делото. Штета Барса дно ти допира, па мора на Интер да се фокусираш сега за сега. У англиско за Сити да не си?Gi gledas propalicite od Spanija i se ti se cini deka Vincici e dobar igrac. Doaga Inter i op, go vraka vo osvnono oddelenie.
Apidron neam poim koj e. U Angliskoto sum podrzuvac na Unated, City igraat dopadliv fudbal. Koga biram pomegu Barcelona i Real, ja biram Barcelona (onaka, inaku ne sum navivac). Da, dno dopira, a mene dolu mi visi za Barcelona.Имаше еден лик апидрон на форум на времето, навиваше за 5 клуба. Ти му го воскреснуваш ликот и делото. Штета Барса дно ти допира, па мора на Интер да се фокусираш сега за сега. У англиско за Сити да не си?
Винчини е реално господ бог за сите моментално...нашиот Шкринијар делуваше како дете мало покрај него....прскалица му врвеше минатиот пат.Gi gledas propalicite od Spanija i se ti se cini deka Vincici e dobar igrac. Doaga Inter i op, go vraka vo osvnono oddelenie.