Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ти значи правилно искуцан меил, ко на тезга пазарење
Што ти значи амеба по дефиниција, прво предизвикуваш инцидент, се здобиваш со позиција претекнувајќи надвор од стаза и крив е В
Тото што Маси што им дава да бираат казна :pos:

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

1. Окон 2. Луис 3. Верстапен, ферски е вака, си прифати ред бул, свесни дека ќе јадат казна.

Што ти значи амеба по дефиниција, прво предизвикуваш инцидент, се здобиваш со позиција претекнувајќи надвор од стаза и крив е В
Тото што Маси што им дава да бираат казна :pos:

Море како не се слупаа двајцата па да нека бираа од бокс казни до утре, наместо да ги глеаме глупостиве.

Море како не се слупаа двајцата па да нека бираа од бокс казни до утре, наместо да ги глеаме глупостиве.
Па се знае такво сценарио на кој му одговара, не би ме чудело и на тоа да е спремен Макс

Поклон од Маси, ама Мерцедес го фаворизираат

Placko aj razgledaj pravilata pa doj mrchi tuka. Masi ima vakva mokj, nema niso so favoriti tuka ama tolku razbiras.

Placko aj razgledaj pravilata pa doj mrchi tuka. Masi ima vakva mokj, nema niso so favoriti tuka ama tolku razbiras.
Дај ми пример од сезонава кај што казна од 5 секунди е заменета со враќање на позиција.
Знаеш дека 5 секунди или се додаваат на лрај на трка или се оди низ бокс, така бот?

Дај ми пример од сезонава кај што казна од 5 секунди е заменета со враќање на позиција.
Знаеш дека 5 секунди или се додаваат на лрај на трка или се оди низ бокс, така бот?
Bot ne e istoto pravilo koga ima red flag.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom