Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.750
Што ти значи правилно искуцан меил, ко на тезга пазарењеOooppppsss
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти значи правилно искуцан меил, ко на тезга пазарењеOooppppsss
Што ти значи амеба по дефиниција, прво предизвикуваш инцидент, се здобиваш со позиција претекнувајќи надвор од стаза и крив е ВШто ти значи правилно искуцан меил, ко на тезга пазарење

Море како не се слупаа двајцата па да нека бираа од бокс казни до утре, наместо да ги глеаме глупостиве.Што ти значи амеба по дефиниција, прво предизвикуваш инцидент, се здобиваш со позиција претекнувајќи надвор од стаза и крив е В
Тото што Маси што им дава да бираат казна
Поклон од Маси, ама Мерцедес го фаворизираат1. Окон 2. Луис 3. Верстапен, ферски е вака, си прифати ред бул, свесни дека ќе јадат казна.
Па се знае такво сценарио на кој му одговара, не би ме чудело и на тоа да е спремен МаксМоре како не се слупаа двајцата па да нека бираа од бокс казни до утре, наместо да ги глеаме глупостиве.
Placko aj razgledaj pravilata pa doj mrchi tuka. Masi ima vakva mokj, nema niso so favoriti tuka ama tolku razbiras.Поклон од Маси, ама Мерцедес го фаворизираат
Дај ми пример од сезонава кај што казна од 5 секунди е заменета со враќање на позиција.Placko aj razgledaj pravilata pa doj mrchi tuka. Masi ima vakva mokj, nema niso so favoriti tuka ama tolku razbiras.
Bot ne e istoto pravilo koga ima red flag.Дај ми пример од сезонава кај што казна од 5 секунди е заменета со враќање на позиција.
Знаеш дека 5 секунди или се додаваат на лрај на трка или се оди низ бокс, така бот?
Бот, правило е правилоBot ne e istoto pravilo koga ima red flag.

Бот, правило е правило