Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Ни втора најјака екипа убедливо никад не била.
Човек Милан не постоеше до 2020, не се залетувај.

Интер исто, една година порано се вратија.

Јуве, Рома, Наполи се бркаа за титула, ако случајно си заборавил.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Ajde kazi mi koj bese ako Roma ne bila? Milan so Lapadula?
Автоматски споено мислење:

Druze ovoj ocaj sto e sega Roma go gledavte na San Siro od 2012 godina do lani. Ednas vlegoa u Liga sampioni zadnji 10 godini mislat kojznae so napraile boze gospode

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Повторно УБЕДЛИВА кажа ти. Има разлика. И ако некој бил најблиску до јувентус во тој период тоа биле Наполи една сезона. Другото се беше јувентус и останатото тежок просек. Не знам што не е јасно тука.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Повторно УБЕДЛИВА кажа ти. Има разлика. И ако некој бил најблиску до јувентус во тој период тоа биле Наполи една сезона. Другото се беше јувентус и останатото тежок просек. Не знам што не е јасно тука.
Рома освои 85 бода а не освои титула, таа сезона Јуве имаше 102, Наполи трето место имаа 78.

Милан завршија осмо со 57 мислам.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Ubedlivo vtora znaci deka sme daleku pred tretiot i pred site drugi, kakva vrska ima Juventus u muabetov moj? Muabetot bese deka ako nekoj bil jak osven juventus pred 5 godini vo ligava i pokonstanten bese ROMA. Otvori si statistiki i vidi si. Napoli bese samo edna godina so Gonzalo koga imase 36 gola. Tolku. Roma 4 godini zavrsuvase vtora.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Па кога немаа ништо освоено, тоа второ место им се гледа како титула освоено. :toe:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Бундес лигата е поатрактивна според некои експерти на форумов, имале многу јаки млади играчи :icon_lol:

Затоа што сите натпревари се вакви во италијанско, а ниту еден во германско. :D
Автоматски споено мислење:

И @Марли не глуши многу, туку ставај табела, да се искористи моментот.,:)

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ubedlivo vtora znaci deka sme daleku pred tretiot i pred site drugi, kakva vrska ima Juventus u muabetov moj? Muabetot bese deka ako nekoj bil jak osven juventus pred 5 godini vo ligava i pokonstanten bese ROMA. Otvori si statistiki i vidi si. Napoli bese samo edna godina so Gonzalo koga imase 36 gola. Tolku. Roma 4 godini zavrsuvase vtora.
Страшно глуп ти е муабетот. И дадоа на Рома некој трофеј за тоа? Дека била втора? И тоа убедливо втора. Во ниту еден момент Рома не загрози титула на никого. Наполи го направи тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom