- Член од
- 19 март 2021
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 545
Samo da javim da sam sa komsijom (stan do stana) koji ima 99% isti raspored u stanu kao kod mene, stim sto je njegov stan fakticki u miror okrenut u odnosu na nas stan uporedjivao potrosnju za novembar. Kod mene obe klime potrosile ukupno (prema meracima) 212 kw, non stop setovane na 23-24C. Kod njega 2 kom Gree, Muse 12 i Bergen 9, skoro isto setovane potrosile 370 kw. Meraci isti i kod njega i kod mene, oni najobicniji Prosto. Nisam pricao sa njim kako je zadovoljan sa "kulturom" rada klime, ali u sustini je zadovoljan sa potrosnjom.
Edit, cak mislim da je kod mene ovo potrosnja mozda i od nekoliko dana u oktobru, jer mislim da sam resetovao i poceo da merim krajem oktobra, a ne bas 01.11. Videcu sada u decembru kako ce da bude. Prezadovoljan sam
Edit, cak mislim da je kod mene ovo potrosnja mozda i od nekoliko dana u oktobru, jer mislim da sam resetovao i poceo da merim krajem oktobra, a ne bas 01.11. Videcu sada u decembru kako ce da bude. Prezadovoljan sam
Последно уредено:
. Znaci 35 dana, 212 kw. A klime nisam ni primetio da rade. Nema gasenja na 700w. A koliko kapiram, izgleda da pored neuravnotezenog rada, taj Gree i mnogo vise trosi. Jbg, jos jednom ti hvala sto si mi svojim nazovi "markAtingom" otvorio oci, da se ne zeznem 

Еден пријател ми спомна, као демек од AliExpress порачувале
Ама, шо знам шо моделче треба да е.