Драги бизнисмене (екс премиер) Хари Костов
Прегледај го приврзокот 314802
сите ние кои сме вакцинирани со сите традицонални вакцини според календарот за имунизација, сте ние кои го почитуваме Јавното здравје и сакаме со тие сите примени традиционални вакцини да докажеме дека се грижеме за јавното здравје и ги штитиме со нашиот колективен имунитет сите тие кои здравствено не можат да примат некои од тие традиционални вакцини.
Драги бизнисмене, ХК, воедно не е лошо да НЕ се базирате на другите што зборуваат, туку и вие самите како финасиски експерт кој сум сигурна дека не сте толку лаик да самиот не се лажете дека со антиковид вакцините правите некоја имунизација кога можете повторно да се заразите и да го пренесете коронавирусот и да се разболите од К19 болеста, ајде потсете се што значи имунизација, сте го учеле тоа сигурно во средно, немојте да ме разочарате, ве сметам за врло интелегентна особа.
Драги бизнисмене ХК инаку немојте да „удрите“ по вашите вработени кои не се антиковид вакцинирани и да утре истите ги избркате од работа криејќи се позади вашата „грижа за општо здравје“, туку поарно избришете ги сите ваши клиенти кои вртат високи сум на пари низ Комерцијална банка, а се антиковид невакцинирани, ете да не се веќе ваши клиенти, ете нека бидат само вакцинирани со три дози ваши клиенти со што ќе докажете дека верувате во тоа што зборувате.
Секогаш бизнисмене ХК нели е болно кога се удира по сопствен џеб, туку, драги ХК, не кажавте со која антиковид вакцина сте вие „имунизирани“ и дали сте ја примиле третата бустер доза, односно кога ќе ја примите, нели вашите години не дозволуваат да останете само со две дози, односно немојте да ни кажете дека не сте воопшто антиковид вакциниран, оти никаде не видовме јавно ваш пример на антиковид вакцинација, ете како пример и повик за антиковид вакцинирање!