Takov e toj. Gubi i neke da si odi, saka uste da kuravi vo orle.Курле од Орле![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Takov e toj. Gubi i neke da si odi, saka uste da kuravi vo orle.Курле од Орле![]()
Si sakavte reformirano VMRO, prethodno bese rezimski nastroeno. Ete reformirano e, poslusni ko pudlici. So se zalite sega, neli toa bese i celta pred 5 godini? Zatoa palevte, saravte, krsevte. Nemoj da mi recis deka se popismanivte vo megjuvreme?![]()
ВМРО-ДПМНЕ нема да го блokира донесувањето на буџетот
Координаторот на пратеничката група Никола Мицевски во изјава за Телма вели дека и покрај политичката криза и битката за парламентарно мнозинство тие ќе го поддржат дури и на пленарна седница, бидејќи е важен документ за граѓаните. Утре почнува комисиската расправа во Собрание на матичната Комисијаinfomax.mk
Podrum.Јас само сакам да прашам кај е тој Албанецот Реџепи што е скриен, што е невин е пуштен а фактички го кријат? Дали го утепале, дали го убиле или каје?
Со Победата на новата партија во Бугарија Петков (студент на Харвард во УСА) следниот можен премиер го прашуваат која ќе биде политиката со РСМ Македонија многу битен момент
Малце ви беше твитер и по форуми ве праќаат од партија да го браните светот име на Сдс?Ме заболе мене од кај ќе ги вадат сдс само дпмне да е опозиција и да се уништи, ништо друго битно не е.![]()
Ене го со киднаперите се шета низ собрание, бараат некој откуп да плати ама изгледа не им се даваат пари.Јас само сакам да прашам кај е тој Албанецот Реџепи што е скриен, што е невин е пуштен а фактички го кријат? Дали го утепале, дали го убиле или каје?
Si sakavte reformirano VMRO, prethodno bese rezimski nastroeno. Ete reformirano e, poslusni ko pudlici. So se zalite sega, neli toa bese i celta pred 5 godini? Zatoa palevte, saravte, krsevte. Nemoj da mi recis deka se popismanivte vo megjuvreme?
Баш ме интересира дали смешкиве ги спремаат во штаб на сдс?Ене го со киднаперите се шета низ собрание, бараат некој откуп да плати ама изгледа не им се даваат пари.