old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Си знаат и они кои им се вистинските противници...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двојните аршини и лицемерието на таканаречената меѓународдна заедница и невладините организации од земјава (за граѓанско општество, демократија и друго), тука највеќе доаѓаат до израз.Зборував сношти со еден пратеник, вика овој Реџепи сигурно го уцениле вечерта со нешто, а можно е и да го киднапирале, ден пред тоа бил еден од најгласните за уривање.
А имале и замена обезбедно од Турците, но ги откриле и го пратиле негде на семинар од Собрание 2 дена пред гласањето.
Wtf??? Ај за првото океј, и јас сум на истото мислење, веќе пишав овде. Ама второто нема никаква логика затоа не е можно да бил проморан да оди на тој семинар, туку можел да си остане дома и во четврток да дојде во собрание. Што, да не ќе го избркаат од работа зашто ДОШОЛ на работа?Зборував сношти со еден пратеник, вика овој Реџепи сигурно го уцениле вечерта со нешто, а можно е и да го киднапирале, ден пред тоа бил еден од најгласните за уривање.
А имале и замена обезбедно од Турците, но ги откриле и го пратиле негде на семинар од Собрание 2 дена пред гласањето.
Не знам, ме чудеше и мене, но пишувам тоа што ми кажаја. Исто полиција и специјалци имало како никогаш досега.Wtf??? Ај за првото океј, и јас сум на истото мислење, веќе пишав овде. Ама второто нема никаква логика затоа не е можно да бил проморан да оди на тој семинар, туку можел да си остане дома и во четврток да дојде во собрание. Што, да не ќе го избркаат од работа зашто ДОШОЛ на работа?![]()
Бугарите се бореле да се задржат и опстанат како доминантен народ на подрачjа што во историска перспектива се од клучна важност за геостратешките процеси. Така да тие самите jа заслужиле своjата положбена вредност. Што може да понуди РСМ на Европа од тоj аспект? Не би сакал да слушам алабала приказни на Мирка Велиновска за светски раскрсници.
Абе киднапиран бил !!
Вадење на масно ткиво апасиев од шупак.
![]()
А она со бугарски пасош не смее да се појави на ваква манифестација. Не се знае кој е полош.https://novatv.mk/grad-skopje-tselo...EgAdWP63ToqgN46OQjbj6DyuE-MM8AKGY43GEEy47fBTY
фала ку*цу нема да му доделува награда на Малевски, издајникот на македонскиот народ...
Koj izgubil izbori i ostanal na vlast?Македонија е единствената земја во која можеш да изгубиш на избори, а да останиш на власт. Психеделија.
Курле од ОрлеKoj izgubil izbori i ostanal na vlast?