Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Бучен Козјак купувам јас, ја има во поголемите маркети. Кога нема најчесто зимам од овие грчките јогурти/skyr на Kri Kri или Виндија.

Бучен Козјак купувам јас, ја има во поголемите маркети. Кога нема најчесто зимам од овие грчките јогурти/skyr на Kri Kri или Виндија.
Јас користев кумановска урда но мастите се високи па барам со помалце масти

Сите три продукти се различни, но секако можат да се менуваат помеѓу себе...

Имаше една урда од МИКОМ така некако беше фирмата, имаше околу 24г протеин со ниска масленост, но последен пат кога купив имаше различна таблица една нивна една од АХВ и од тогаш не купувам. Сега само Svezi Sir тој во кам што е супер е...

Мастите не се непријателот.
Јаглехидратите се

Овој горе од видеото применува low carb исхрана и ги трубеше истите небулози, затоа сега на 36 има срцева болест со интензитет како човек на 50 +

Како за инфо, дали според тебе сите јаглехидрати се лоши? Пример дали сланина е поздрава од киви или малини?

tl ww на кратко што е поентата на видеата?

Изгледај ги видеата.

проблемот кај кали е што он свесен дека имал проблеми ги игнорирал. И у видеата кажува тој дека артерија не може да се запуши преку ноќ. Иначе не било срцев удар него запушување на артерија.

проблемот кај кали е што он свесен дека имал проблеми ги игнорирал. И у видеата кажува тој дека артерија не може да се запуши преку ноќ. Иначе не било срцев удар него запушување на артерија.

Ако за тебе тоа е заклучокот, џабе потрошени 60 минути

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom