Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ти си жив доказ дека го имам пикано и на други места, сега сум пишман ама тоа е.
Од кај ме позна бе цуци дека сум Мира Дизел? Уште те мислам…

Не бе, исти кур се, не сум јас од вчера. Нема добра и лоша власт и систем, има само луѓе кои кур ги боли кој е власт и луѓе кои веруваат дека некој за нив не спие ноќеска. Секој што е власт си гледа за него. Јас сум од тие што кур ги боли кој е власт, до сега се сменија сите можни и никој ништо битно не променил, кај застанал едниот другиот продолжил. Немам допирни точки со власт, ниту нешто очекувам, ниту нешто барам, ниту нешто зависам, ниту нешто ми треба. Еве денес ми е комедија, да беше и обратно пак ке ми беше комедија. Еве велам да ми пушат курот и Зајо и Мицко и Али и Грујо, и Бранко, и Апасиев..... сите. Ако и ти можеш сите да ги отераш у курац тогаш си на прав пат а ако не тогаш имаш проблем со себе а не со некој од власт или опозиција кој курац го боли за тебе.
Ќе го попушиш ти со девалвација, 80% долг од бдп и рестрикции на струја.

Ајдее овој на операција завршил.

254829878_2003869433121839_4684998288656220033_n.jpg

Од кај ме позна бе цуци дека сум Мира Дизел? Уште те мислам…
По умот.
Автоматски споено мислење:

Ќе го попушиш ти со девалвација, 80% долг од бдп и рестрикции на струја.
А нема да го попушам ако другата карикатура биде власт? Од на мајка му путката ке уклучи струја?

Ајдее овој на операција завршил.

254829878_2003869433121839_4684998288656220033_n.jpg
Види го тој телешки осмех стварно не го можам сѐ повеќе ми личи на некој бот, овој и на умирање со овој сурат ќе биде

Тоа гомно што ги амнестираше албанските воени злосторства, ќе оставам вие да го гласате. Јас нема.
Пендаровски твој зема многу гласови со тврдењето дека кога ќе стане президент ќе ги ПРОЦЕСУИРА хашките случаи, имено Правно Формално Не важи ниедна амнестија за злосторства против човештвото....кажа предизборно и се тоа го голтна и заборави... башка нели Хаг ке го викал Аљи , па и от тоа лук и вода, кучињата лајат карванот врви...

Последно уредено:
Toa e na sila stapi zakonot na Murphy
Сè што може да тргне наопаку, ќе тргне наопаку
На толку политички хиперболи нормолно е да има некој пад.

Те разбирам на кои целиш, и може да се согласам со тебе, али дури и да не постојат комуњарите, мора да биде дел од власта некоја од терористичките партии на милите сограѓани.

И пак ќе има екслузивни вработувања по 20% во секоја институција.

И Скандинавци да ја населиме државава, овие нема да се променат, пак ќе шиткаат брашно, пак ќе тргуваат со оружје, пак оџата ќе го рокне звучникот до даска, пак на секој чекор ќе пробуваат да завршат работа со мито, пак ќе квичат со гумите на гољфот и бенвето, пак ќе се радуваат како ненормални на вакви работи...
И обратно нели, ако ги преселиме у шведска исти кур ќе се

onoj kudnapiranion od Besa ili od koja i da e,kat-tad ke go krka nekolku komada Pb,od negovite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom