Во кој свет вакво купување/уценување/киднапирање пратеници ќе му вроди со плод освен кај надркана партиска база? Па зар не им е јасно зошто во Скопје изгубија половина од гласовите што ги имаа од претходните избори?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас само ќе ти кажам дека ситуацијата во РЕК е далеку полоша од тоа што ја претставуваат.Со ова струјава има да не скинат со сметките, можно е рестрикции да има, можно е и локдаун да има. А има можност сред рестрикции локдаун да има. Во Германија има најави до крај на месецов да има локдаун, и од таму следи наваму.
Takae , gordos nasa sto ne vnese vo Nato. Sega so bugarite ke resi problemot i ke flezeme u EU odma bez pregovori. Bezpari zdravstvo ke imame ivo EU ako najdobro ni e so Filipce sea.Neka vleci sidroto napret Zoran Zaev nas premier gordos nasa u dekemvri eu ne ceka imame datum za datum za otpocnuvanje datum na nasta tatkovina Severna Makedonija.
Ок доста обиди од сарказам од мене. Не ми е јасно како може овие комуњариве да се радуваат што останува најнеспособната влада
Све е тоа резултат дека немаме море. Да имавме море ќе имавме и Голи Оток.Поимот победа и радост кај нив се исчашени и во многу се разликувааат од кај нормалниот човек. Од што се принудени 5 години секој пораз да го слават како победа, на крај таа состојба им стана природна и затоа, тоа што тебе ти е несфатливо, за нивниот мозок е скроз нормално.
Порадо би седеле натртени и пред шиптарии и грци и бугари, него да го дадат Заев и да си признаат сами на себе дека згрешиле и грешат.
Takae , gordos nasa sto ne vnese vo Nato. Sega so bugarite ke resi problemot i ke flezeme u EU odma bez pregovori. Bezpari zdravstvo ke imame ivo EU ako najdobro ni e so Filipce sea.
Ок доста обиди од сарказам од мене. Не ми е јасно како може овие комуњариве да се радуваат што останува најнеспособната влада која не задолжи исто за 4 години како војводата Никола Груевски за 11. Ајде знаеме дека кур ги боли за национални интереси пошто се комуњари и антимакедонисти ама па и да немаат 2 грама памет дека попара се направи во секоја институција и ништо не функционира. Во 21 век треба да се мислиш дали ќе имаш струја или пак не.
Не им ласкај, „луѓе“ не е соодветен збор, со било која придавка. Тоа се суштества што оставаат лигави лепливи траги.Комуњарскиве говна не донесоа до ниво да во 2021 год да се мислиме дали ќе имаме струја и како ќе ја поминеме зимата. И на сето ова, ти доаѓаат говна исрани од Бихача, течен пролив од луѓе како Ригил, Митереал, Змија, Лазар31 и слични на нив и ти кажуваат како Заев бил најдобриот премиер во историјата, и уште го дрват за Груевски.
Вие сте болни луѓе, со тешка дијагноза да во 2021 уште гласате за човек како циганот од Муртино и да му верувате во секој негов искажан збор.