Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Ок ми е. Туку што правиш кога ќе ти се појави вишок, или ти у берза само реинвестираш?
Да, само во берза или бизнис и малку кеш. Генерално одбегнувам недвижнини, депозити и денари. Нормално нешто и трошам :-)

Да, само во берза или бизнис и малку кеш. Генерално одбегнувам недвижнини, депозити и денари. Нормално нешто и трошам :)
Добро, заглавуење пари е тоа што избегнуваш. Ама бизнис е доста ризична категорија тука.

Добро, заглавуење пари е тоа што избегнуваш. Ама бизнис е доста ризична категорија тука.
Генерално ми е онлајн за Кина така да може лесно и многу брзо да се пресели. Немам ни капитал во него така да не е проблем и да го изгасам и почнам на друго место ептен брзо. Ако немора не би одел. Генерално капиталот ми е во странски хартии од вредност, тековни сметки, девизии и малку македонски акции. Недвижни и коли не купувам трошам на скапи одмори и малку уметност.

ТШансите на Аспасиев не се високи но и да се хипотетички и хипотетички да оствари тоа што викаш имам веќе разработено и испланирано а дел веќе и изведено сценарио како да се спасам себе и капиталот. Целосно сценариото се изведува за 2-3 дена. Значи и мене и парите може да ме снемаат многу побрзо од Аспасиев да му помине мамурлакот од пијачењето после победата на избори а тек да донесе закон.
messi-laughing.gif

Значи ти си правел малверзации и глупости за да се стекнеш со тоа. Затоа сакаш да бегаш со се ѓезвиња и тенџериња.

messi-laughing.gif

Значи ти си правел малверзации и глупости за да се стекнеш со тоа. Затоа сакаш да бегаш со се ѓезвиња и тенџериња.
Па 45 кога дошле комуњарите и на тие што со крв заработиле им собрале све. Легитимно е да се пази човек и да е спремен.

messi-laughing.gif

ОК освен тресење зелени и тролање ништо не очекував овде. Така да очекувањата ми се исполнија :kuracc:

Па 45 кога дошле комуњарите и на тие што со крв заработиле им собрале све. Легитимно е да се пази човек и да е спремен.

Така е еве јас сум комуниста али во фиока одма најгоре се пасошот и плико со пари. Што ја знам може мојата фракција нема да победи.

Јас заработувам во добар месец до 4000евра.
И ти со 4000 евра месечен приход ќе бегаш од тука за да не ти ги запленат. Не знам дали глеаш наокулу, ама милиони се тепаат. Не само што се тепаат, туку истепани се више, па со тие 4000 ќе ти треба 10тина животи за да ги стигнеш.

И ти со 4000 евра месечен приход ќе бегаш од тука за да не ти ги запленат. Не знам дали глеаш наокулу, ама милиони се тепаат. Не само што се тепаат, туку истепани се више, па со тие 4000 ќе ти треба 10тина животи за да ги стигнеш.
Да, најверојатно никогаш нема да заработувам 1 мил месечно.
Автоматски споено мислење:

Да, најверојатно никогаш нема да заработувам 1 мил месечно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom