Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај да ни објасниш де. Еве не брзај, ко се симнеш од козата, дојди објасни го прогресивното во називање секој муслиман “кабриолет”.

Пастирот? Оној што Заев и Оливер го пуштија на work and travel? Ааа ок.

Си играм мајтап бе, нели примети.
Шо е работава по 60 години сте, или толку сте сите сериозни овде...
И така и така убаво рече ти, пропо е државава.
Сакам да ги закачкам малце партиските ботови тука, *и од двете страни. Сеа на овие новиве им е редот :))

Прегледај го приврзокот 312905

Сепак, титулата за најголем комуњарски курождер оди кај овој слободарски и респектибилен медиум за ова прекрасно парче фикција
Меркел отиде у историја, они Меркел му се јавила :tapp:. Уште една класична комуњарска лага.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Во државава полесно ќе помине човек за убиство отколку за ситна кражба.

Прегледај го приврзокот 312915
некој памтен рекол моќта корумпира ,во денешното капиталистичко опшество парите капиталот е моќта,парите се во олигарсите и тие корумпират со парите се. оваа влада се обиде да го смени тој начин но не успеа . Еве Апасиев ко ќе дојди на влас ќе му го земи капиталот на олигарсите и ќе ја сотри мафијата .

62 имам и не ми е до мајтап.

Епа нервирај се со ојле дојле, шо да ти кажам...
Освен ако не удриш на мајтап политика е тогаш најлош спорт за тебе.
Башка ти викам не вреди да се надеваш не некој што влегол во политика, било кој и да е, гледам дека ти имаш некои искрени надежи. По мене по дифолт секој што влага во политика е преварант и пропалица. Ете така природно ми доаѓа тој заклучок.
Сакаат на бедата и грбот на сиромашниот народ да се збогатат. Мизерија од суштества.
А нај па што мрзам, се ситни души штабовски, тие ти се бајо мој најдолен слој од секое општество. Дали кај нас, или било каде у Свет.
Сакаат на она вчера што го плукале утре да го лижат. Психолошко растројство од прв ред.
Генерално гледано.

:uzi::uzi::uzi:
Секоја држава има мафија, во Македонија мафијата има држава.
Мајка им ебам на сите корумпирани институции.Ова не е држава веќе, ова е карикатура..

Убаво би било кога пратеник, советник, градоначалник се откажува од позицијата која ја добил преку глас на граѓаните, истата да ја добие првиот против кандидат со највеќе гласови. А та преку кур веќе од ликови што само трчаат на избори и после еј абе се заебавав ја, си имам бизнис еве го перо умрениот што не го знае никој, он нека биде место мене и онака е од моја партија.

Сончогледите го напуштааѕ бродот. Во фазата “јас сум неутрален, не ме интередира политика” се, а бздат излезени од шупакот на Заев.

Последно уредено:
некој памтен рекол моќта корумпира ,во денешното капиталистичко опшество парите капиталот е моќта,парите се во олигарсите и тие корумпират со парите се. оваа влада се обиде да го смени тој начин но не успеа . Еве Апасиев ко ќе дојди на влас ќе му го земи капиталот на олигарсите и ќе ја сотри мафијата .
Тоа е интересна тема. Јас имам капитал повеќе од просечниот македонец. Не би се нарекол олигарх или богаташ ама сум побогат од просекот за една или две стандардни девијации. Еве јас сосема сум свесен што зборуваш. Шансите на Аспасиев не се високи но и да се хипотетички и хипотетички да оствари тоа што викаш имам веќе разработено и испланирано а дел веќе и изведено сценарио како да се спасам себе и капиталот. Целосно сценариото се изведува за 2-3 дена. Значи и мене и парите може да ме снемаат многу побрзо од Аспасиев да му помине мамурлакот од пијачењето после победата на избори а тек да донесе закон.
Така да егзит сценарио ми е спремно веќе а шансите да се активира се екстремно мали. Мислиш дека не сме спремни веќе?
Како и да е...смешно е да се збори за ова што го кажуваш а резултатот ќе биде страшен за гласачите на Левица и последиците за сите.

Куртониве како од муртински кур да се правени, сите до еден образ ѓон. Во период од два дена, дијаметрално менување ставови. Камењарка од улица има повеќе достоинство од сељачково квази-демократско крило.

QenUFeL.jpg

адвокатот на СДС, Буиќ, ве оедна емисија на Ефто, уште беа во опозиција СДС, се фалеше дека ослободува се и сешто, па и убиствата ги праи 2г затвор...
а има во досието на Раде Т. Штикла,кој е во бекство
( ама не го бараме), за нарачка на убиството на Јанушев, дека одлежал едно убиство 2г затвор !!!!!

Alternativa oficijalno glasa za nedoverba, taka da 99% e gotova rabotata-za pad, a za nova vlada toa malce potesko.

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

Овој Синиша е посебно глуп лик, таков шупак ретко се раѓа, т.е има и поголеми шупаци од него, неговите другари Димко и Дарко Кежман, исто така куртони од Твитер.

Он зима пари од ФИТР како советник. И тие другите десетина ботови ко него, од едно или друго место земаат пари.

Затоа не разбирам луѓе што се расправаат со овие ботови кои пари земаат за ова.

Back
На врв Bottom