Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Плус и Руте дошол во Македонија...ги вадат поголемите пиштоли.

Тоа е интересна тема. Јас имам капитал повеќе од просечниот македонец. Не би се нарекол олигарх или богаташ ама сум побогат од просекот за една или две стандардни девијации. Еве јас сосема сум свесен што зборуваш. Шансите на Аспасиев не се високи но и да се хипотетички и хипотетички да оствари тоа што викаш имам веќе разработено и испланирано а дел веќе и изведено сценарио како да се спасам себе и капиталот. Целосно сценариото се изведува за 2-3 дена. Значи и мене и парите може да ме снемаат многу побрзо од Аспасиев да му помине мамурлакот од пијачењето после победата на избори а тек да донесе закон.
Така да егзит сценарио ми е спремно веќе а шансите да се активира се екстремно мали. Мислиш дека не сме спремни веќе?
Како и да е...смешно е да се збори за ова што го кажуваш а резултатот ќе биде страшен за гласачите на Левица и последиците за сите.
Тоа е старо воена и еврејска тактика да се бега со богатството , и да се палат куќите да не му се остави на непријателот како во авганистан американците,но сепак работната сила имотот останува нема да има повеќе експлотирање, или пак ќе има од новата власт. несезнае сите кралеви по симнувањето од влас бегале со богатсвота од народот нормално ако имале каде.

Во државава полесно ќе помине човек за убиство отколку за ситна кражба.

Прегледај го приврзокот 312915
Од другата страна на судството, полицаецот што морал да употреби сила врз тој циганот што возејќи пијан се учукал во бандера и давал отпор на полицијата го осудиле на 1 година затвор... :facepalm:

Тоа е старо воена и еврејска тактика да се бега со богатството , и да се палат куќите да не му се остави на непријателот како во авганистан американците,но сепак работната сила имотот останува нема да има повеќе експлотирање, или пак ќе има од новата власт. несезнае сите кралеви по симнувањето од влас бегале со богатсвота од народот нормално ако имале каде.
Демек другите доброволно го оставаат богатството, а само евреите бегаат… врие тоа антисемитизмот кај комуњарчињата…

OK остани си во социјалистичкиот “рај“ јас си ги пакувам куферите и бегам.

Тоа е интересна тема. Јас имам капитал повеќе од просечниот македонец. Не би се нарекол олигарх или богаташ ама сум побогат од просекот за една или две стандардни девијации. Еве јас сосема сум свесен што зборуваш. Шансите на Аспасиев не се високи но и да се хипотетички и хипотетички да оствари тоа што викаш имам веќе разработено и испланирано а дел веќе и изведено сценарио како да се спасам себе и капиталот. Целосно сценариото се изведува за 2-3 дена. Значи и мене и парите може да ме снемаат многу побрзо од Аспасиев да му помине мамурлакот од пијачењето после победата на избори а тек да донесе закон.
Така да егзит сценарио ми е спремно веќе а шансите да се активира се екстремно мали. Мислиш дека не сме спремни веќе?
Како и да е...смешно е да се збори за ова што го кажуваш а резултатот ќе биде страшен за гласачите на Левица и последиците за сите.
Колку тоа изнесува една стандардна девијација во Македонија, просветли ме?

Според твојата математика, ако си една, две девијации над просекот со 4000 евра месечно, колкав би бил тој просек?
Незнам точно само грубо кажав. Може сум и во трета ама тука некаде. Обично и не е 4000 евра месечно има месеци и со 1000 евра така да ако ве интересира тоа е. Друго ми беше поентата.

Незнам точно само грубо кажав. Може сум и во трета ама тука некаде. Обично и не е 4000 евра месечно има месеци и со 1000 евра така да ако ве интересира тоа е.
Абе море градацијата ме интересира како се прави, да се пронајдам к јас кај сум.

Back
На врв Bottom