Gley.mk (македонска национална стриминг платформа за гледање серии и филмови)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Претплата им е скапа со останатите сервиси имаат приближна претплата како HBO GO,и да не заборавиме дека HBO Max кај и да е ке стаса со слична претплата

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.024
Поени од реакции
8.344
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.024
Поени од реакции
8.344
Знам, истово го направив. Фала на советот.

Скромна содржина засега но ми фатија око некои серии, пред се скандинавските и по некоја италијанска.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Толку од користењето без картичка денес ми пишува
Screenshot_20211109-230022_GLEY.jpg

Така да ништо од оваа опција.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.024
Поени од реакции
8.344
Ова сигурно Марсело е.
Не не сум јас овој.

Јас прво се регистрирав преку веб страната па откако ми побара тарифа/пакет да внесувам картичка си реков чекај да ја инсталирам апликацијата на телефон па ајде од таму ќе пробам се што треба. На апликацијата на телефон воопшто не ми побара тарифа/пакет ,картичка и така си функционираше си пуштав серија.

Решив да пробам и на телевизор па ја инсталирав таму апликацијата, ми бараше да активирам уред преку веб страна или апликацијата на телефон. На телевизорот имаше код и си го внесов кодот во подеаување - активирање уред во апликацијата на телефон и на телевизор си работеше. Денес гледам не може веќе да гледам ништо од содржините додека не одберам тарифа и внесам картичка.

Знам нема да ми наплати за 30 дена користење, пишав и предходно проблем не се парите толку. Чудно ми е зошто не ми побара на апликацијата на телефон и на телевизор тарифа/пакет и картичка да внесувам .

Kajgana Shop

На врв Bottom