Љубовни проблеми во време на Корона

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.336
Dosta aman ziti se. Tebe te boli ako nekoj ti prereci na forum, ne pak drugo.
Мешаш работи Владе и избегнуваш повторно да кажеш што би направил ти да си во ситуација на типот чија женска сака да му се врати за да продолжат врска.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
Мешаш работи Владе и избегнуваш повторно да кажеш што би направил ти да си во ситуација на типот чија женска сака да му се врати за да продолжат врска.
Ocigledno deka izbegnuvam. Mozam da kazam sto ne bi napravil. Ne bi ja kleckal, ne bi ja maltretiral fizicki, ne bi pravel sceni itn itn itn.
Aj sega ti, koj ishod od takva situacija, duri i na sama pomisla ti se ezi kozata i mornici ti vrvat. I ne mi se praj hrabra i jaka, ne sum Dambi jas.
Автоматски споено мислење:

Dambi zemaj beleski, zapisvaj. Ke ti treba.

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.131
Поени од реакции
11.694
Малце си ги вртиш работите ама да не одиме офф.
Ако веќе ги референцираш моите мислења од претходни теми, да ги освежиме сеќавањата на останатите членови. Не беше твоето мислење дека жени кои носат хеланки во теретана си го бараат сами? Дека се предизвикувачки за мажот па да не сме ги носеле? Јас не се согласив со тоа, ако тоа ме прави феминист, супер. Но кажува многу повеќе за тебе ;)
Аууууууу тебе кај ти била болкатааа, затоа толку батхрт?
Еј, не вреди, верувај.

Прво, ноторно лажеш за муабетот ама да беше вредно и да не беше офтопик ќе ти го шлапнев тука коментарот од таа тема и повторно ќе можеше да рониш крокодилски солзи.

Второ, ви се чудам на паметот како така лесно решавате туѓа судбина и убедувате дете (кое очигледно нема мн искуство со пачаври) да ја прими назад светицата БЕЗ понатаму да размислите дали на истата утре нема да му се приебе со инструкторот за јога, со некоја љубов од факс или со комшијата Митре.

Срамота е благ збор за ова што го правите, САМО и само за да бидете во право за некоја дискусија на форум, а да не збораме што јадников утре ако ја врати и по некоја случајност ("грешка") остане бремена па оформат брак, како што го дал Господ заљубен до уши може само да му растат рогови цел живот, да има несреќни деца и на крај да си ја стави јамката.

Оставете го да стане маж, а не мекотел.
Такви либерални ставови и пракси тренирајте на вашите деца (ако ги имате воопшто).

Веќе нема што да ти реплицирам, целта ти беше ад хоминем да го носиш муабетот - таму не сакам да навлегувам бидејќи ќе се навредиш, а како човек немам ништо лично против тебе.

Ако сакаш ад хоминем ете ти го Владе па одговори му на прашањето што ти го постави пар страници поназад, само пази што ќе пишуваш да не ти се удри од глава. Не за џабе го блокираш, брзо успева да те фати "во тесно" и "неспремна", бадијала фејк либерализмот.

Во однос на оваа тема и во однос на лични препирки, од мене си вољно.
Терај магарето.

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2018
Мислења
805
Поени од реакции
971

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.408
Поени од реакции
38.924
Ne za profesionalci tuku ja kleckal 3 godini. Uste ednas dva pati ne menuva mnogu, a ke izgubi prilika, zlatna prilika koja ne veruvam deka ke mu se pruzi uste ednas , barem ne so nea. I za sto, za edno ebanje,dve?
Neznam za nego, jas mnogu poinaku bi izigral ,bi go zrtvuval toa ebanje :sneaky:.
Kako bese onaa reklamata za mastercard.
3 месеци е без секс алоо, има да ја продупи ко кондуктор на карта за локална линија во 1989та.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
3 месеци е без секс алоо, има да ја продупи ко кондуктор на карта за локална линија во 1989та.
Викаш вреди цела мака за 2 минути уживање?:D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
Ti sega so cel um mu davas sovet so kurot da misli, a ne so glata?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Дали би се смириле со партнерка, ако сте биле скарани 3 месеци (претходно сте оделе 3ипол години) и во тој период од 3 месеци имала повеќе пати сексуални односи со друг?
То е до тебе. Женско е брату. Може да се испердаши со тебе, па да појди да се испердаши со друг. Исто важи и за тебе.
Чим на форум прашуваш што да правиш, тогаш најдобро е да и се смириш.
Чим прашува на форум не треба да има и женска. Посебно вакво глупо прашање. Имаше едно глупо прашање на форумов "По колку време од врската треба да му дадам на дечкото од 30 годишна".
Ti i raskina ili ona na tebe? I dali ti si imal drugi partneri vo tie tri meseci? I zavisi za sto sw se skarale. mozebi ljubovta ke pobedi
Љубовта е слепа. Исто ко правдата.
А зашто сака да се смирите?
Ѝ треба некоја будала за на полувреме.
Криво и било што ми раскина. Се каела за одлуките што ги направила во тие 3 месеци. Сватила колку сум и значел дури не бевме заедно.
Брат, најди си друга. Чим се ебела, и после се враќа, тури ѝ пепел.
Значи подобар ебач си од другиот.
Или има пари.
Че те нам и душичката че ти ја извам. како може да му речеш "Не" на алкохолот? :P
i sto mozes da zaklucis od ova?
1. Не е сапун да се потроши
2. Сака да експериментира
3. Разрадила радњу
Ова е уствари и најважното од се. Најди го тој типот, додај го на која и социјална мрежа да е и кога ќе те прифати ти како прав маж на ѕид стави му ја оваа песна да ја ислуша ама цела:

О дечко кад би знао, о само кад би знао...

Нека пукне од мака. После тоа сте пата-пата.

Значи брату, да прајш како сакаш. Ако сакаш да ѝ се смириш, смири ѝ се. Може пак да ти го направи истото, може и не. Форумџиите ти дадоа мислење, ти се изнасмеаа в лице...
Млад си, и ич да не те боли

Член од
15 април 2019
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.567
Abe slepa ne slepa bitno e bozica i zenski rod pa sega ti vidi. :)

ŠtrokaviMozak

Marijana Vutric
Член од
10 ноември 2021
Мислења
16
Поени од реакции
69
Дај прати ја 1000кава по пошта, ми треба за трава. (две петки)

Иначе многу добро вози песнава од Кеба дур ја прелистуваш темава и читаш мислења.

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.336

Kajgana Shop

На врв Bottom