Малце си ги вртиш работите ама да не одиме офф.
Ако веќе ги референцираш моите мислења од претходни теми, да ги освежиме сеќавањата на останатите членови. Не беше твоето мислење дека жени кои носат хеланки во теретана си го бараат сами? Дека се предизвикувачки за мажот па да не сме ги носеле? Јас не се согласив со тоа, ако тоа ме прави феминист, супер. Но кажува многу повеќе за тебе
Аууууууу тебе кај ти била болкатааа, затоа толку батхрт?
Еј, не вреди, верувај.
Прво, ноторно лажеш за муабетот ама да беше вредно и да не беше офтопик ќе ти го шлапнев тука коментарот од таа тема и повторно ќе можеше да рониш крокодилски солзи.
Второ, ви се чудам на паметот како така лесно решавате туѓа судбина и убедувате дете (кое очигледно нема мн искуство со пачаври) да ја прими назад светицата БЕЗ понатаму да размислите дали на истата утре нема да му се приебе со инструкторот за јога, со некоја љубов од факс или со комшијата Митре.
Срамота е благ збор за ова што го правите, САМО и само за да бидете во право за некоја дискусија на форум, а да не збораме што јадников утре ако ја врати и по некоја случајност ("грешка") остане бремена па оформат брак, како што го дал Господ заљубен до уши може само да му растат рогови цел живот, да има несреќни деца и на крај да си ја стави јамката.
Оставете го да стане маж, а не мекотел.
Такви либерални ставови и пракси тренирајте на вашите деца (ако ги имате воопшто).
Веќе нема што да ти реплицирам, целта ти беше ад хоминем да го носиш муабетот - таму не сакам да навлегувам бидејќи ќе се навредиш, а како човек немам ништо лично против тебе.
Ако сакаш ад хоминем ете ти го Владе па одговори му на прашањето што ти го постави пар страници поназад, само пази што ќе пишуваш да не ти се удри од глава. Не за џабе го блокираш, брзо успева да те фати "во тесно" и "неспремна", бадијала фејк либерализмот.
Во однос на оваа тема и во однос на лични препирки, од мене си вољно.
Терај магарето.