Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Да, општо познато е дека кога си под кирија, не си дома.
Па да државно е тоа сигурно не е газда, и не си дома кога сака може да те избрка газдата. Овој се курчи на овие како негов да е Вардар.

Kaкво убер сељачиште... уште самиот се снимал како се изживува над 50-60 годишни луѓе. Мајко мила. Еден ден по промена на власта.

Овакво копиле го фаќаш , го лупаш од земја и му даваш забрана за работа доживотна. Од вакви куртони не мрда градон напред. Глумење шериф и слично

Значи ништо од четврток туку сега најверојатно петок или којзнае кога ако не им смислат некоја дупешка. Каков шутрак е овој Реџепи, алал му вера.

Значи ништо од четврток туку сега најверојатно петок или којзнае кога ако не им смислат некоја дупешка. Каков шутрак е овој Реџепи, алал му вера.
Не е тој шутрак ние сме, тој ќе се нафатира и не му треба ни партија ни држава после.

Kaкво убер сељачиште... уште самиот се снимал како се изживува над 50-60 годишни луѓе. Мајко мила. Еден ден по промена на власта.

Овој што вика не е газдата на Среќа.мк кафичите?

А Драшко дали е тој што го држи Кино Влае?

Последно уредено:
Ќе следи некое барање до Заев од овој Реџепи на кое после ќе се налепат и останатите партии и партиички на шипците.
Мене ми мириса дека намерно се турка креирање политичка криза, па странски интервенции, посредувања и преговори се со цел составување широка Влада во која СДС и ДУИ непречено би господареле уште пола година на клучни ресори.

Неџат има свекрва, Неџат е домазет во Кавадарци. Така да не му е проблем да дудла. Кога ќе му каже свекрвата ќе прекине.
Неџат ми е поранешен комшија во Кичево....изразито срамежлив како млад, кој бегаше од девојки(го бркаа многу-факт)

Овој што вика не е газдата на Среќа.мк кафичите?

А Драшко дали е тој што го држи Кино Карпош?
немало од суд... башка не му платиле одштета а почнале да рушат, без судска одлука, по предизборна наредба на Шики
Па еве и подржи коњ СТОПИРА секакви прекопувања на улици БЕЗ валидна наредба....

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Треба да се глупави да му прифатат. Очигледно е дека е тактика за да го одложат гласањето. Ако отидат и поднесат утре пак потписи, Талат ќе може да го закаже гласањето дури за во понеделник. Тоа им дава уште 4-5 дена да ги најдат сите глувци кај нив во редовите + и да убедат уште еден двајца од кај овие. Во спротивно имаат уште еден ден, утре среда.

Овој си игра мајтап со нив, подобро да отидат да на гласање во четврток и да немаат 61 пратеник туку да дозволат овој да ги влече за нос. Ќе му текне до понеделник ама јас мислам дека на листата треба да бидат потписите 50/50 или дека сите треба да користат црно пенкало.

Последно уредено:
Неџат ми е поранешен комшија во Кичево....изразито срамежлив како млад, кој бегаше од девојки(го бркаа многу-факт)
Го бркаа да го тепат или ...

Живи радосни им дојде лидерот. Којзнае колку свршиле во овој момент.

Последно уредено:
Немој Зоки, не си оди.
Не, шо ве ебам, ќе си одам.

Шипињава почнаа јако да идат против Апасиев, уште една причина да се гласа за Левица.
Мислам дека Апасиев сакаат да стане главен вилан, да ја засенува ВМРО, за да можат слободно да коалицираат после со ‘помалото зло‘. Или Апасиев им стои како претекст, можеби добиваат такви понуди од власта што не се одрекува.

Мислам дека Апасиев сакаат да стане главен вилан, да ја засенува ВМРО, за да можат слободно да коалицираат после со ‘помалото зло‘. Или Апасиев им стои како претекст, можеби добиваат такви понуди од власта што не се одрекува.
Не знам, али све дур глеам дека и едни и други и трети крекаат ради Апасиев, многу ми е ќејф.

Back
На врв Bottom