Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Доста бе... не коби :)

Муабетот на јас ич не држи вода. Тоа што не издржавме во ЛШ минатите години, е поради лошата тактика на Манчини. А Интер (мислам на овој Интер 2005-07) му е тешко да се привикне во почетокот... и затоа не е најсупериорен... но... со тек на времето станува машинерија каква што гледавме на последните 3-4 средби...
Држел не држел ќе прајме муабет на крај. Интер имаат земено залет сега неколку кола. Браво. Како играја на почетокот то е друга приказна. А како ќе играт на крај е то е најинтересната приказна. Ниту кобам ниту гледам во стаклена топка туку го гледам она дрвото ваше (да појаснам Манчини) шо знам дека ќе го заеби тимот и то ќе се одрази лошо. Нема многу да кажвам само размислете шо се случвало наназад со Барса со Валенсија, со Интер (онај на Купер) се губат титули и во последно коло ... Ќе ги чекам ваквите мечови на Интер па ќе коментирам тогаш (малку поопширно) засега мерете дали држи вода или не муабетот

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Држел не држел ќе прајме муабет на крај. Интер имаат земено залет сега неколку кола. Браво. Како играја на почетокот то е друга приказна. А како ќе играт на крај е то е најинтересната приказна. Ниту кобам ниту гледам во стаклена топка туку го гледам она дрвото ваше (да појаснам Манчини) шо знам дека ќе го заеби тимот и то ќе се одрази лошо. Нема многу да кажвам само размислете шо се случвало наназад со Барса со Валенсија, со Интер (онај на Купер) се губат титули и во последно коло ... Ќе ги чекам ваквите мечови на Интер па ќе коментирам тогаш (малку поопширно) засега мерете дали држи вода или не муабетот
Абе за вода ни малку не држи.. Е тоа дрвото Манчини минатата сезона со Интер ги сруши сите европски рекорди.. Не викам дека е којзнае што но сепак не се покажува засега многу лош.. а има и супер тим а што е најважно има многу силна клупа..
Ама ај ќе прајме муабет на крај сезона за ова.. ќе видиме кој е во право..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Абе за вода ни малку не држи.. Е тоа дрвото Манчини минатата сезона со Интер ги сруши сите европски рекорди.. Не викам дека е којзнае што но сепак не се покажува засега многу лош.. а има и супер тим а што е најважно има многу силна клупа..
Ама ај ќе прајме муабет на крај сезона за ова.. ќе видиме кој е во право..
izvini ke mojs da pojasnis za koj potocno evropski rekordi gi srusi????

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
izvini ke mojs da pojasnis za koj potocno evropski rekordi gi srusi????
Рекорди во најсилните европски лиги.. како на пример:
Најмногу победи во сезона, најдолго време непоразена екипа, најмногу победи по ред.. не знам кои беа рекордите.. ги имаше напишани мислам Јове на оваа или на фан клуб Интер.. ме мрзи да барам сеа..

Член од
30 септември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
1
Сите муабети околу Италијанското калчо овде 8)

Милан - Јувентус 0:1

Си изгуби Милан што си изгуби... нема што. Што да се прави кога има тренер кој не го бива и играч со 2 леви нозе (Инѕаги) :twisted:

Него би рекол вака ... АКО САКАШ ДА НАМЕСТИШ УТАКМИЦА ЗЕМИ ДОБАР СУДИНА (читај КОЛИНА) ЗА ДА ЈА НАМЕСТИ ....
2 чисти пенали за Милан не досуди ... немам коментар ... :evil: :twisted: :evil: :twisted:

kaj vide deka milan izgubil od juve be torko glup ??? nula nula zavrsia

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.004
Поени од реакции
51.183
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:
ауффффффф вака се немам смеено од дамна Васо ми го разубави денот ала да ти е
sd

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:
ауффффффф вака се немам смеено од дамна Васо ми го разубави денот ала да ти е
sd
Ако бе почетник е детето.. Но важно не изнасмеа сите :pos2:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Најмногу победи во сезона, најдолго време непоразена екипа, најмногу победи по ред.. не знам кои беа рекордите.. ги имаше напишани мислам Јове на оваа или на фан клуб Интер.. ме мрзи да барам сеа..
Ама во Сериа А ... :gz:

:lol:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ама ме насмеа :ha:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ооооо фала за смеењетооо

Едно време јове пишеше рекорди и испадна дека повеќе од половината немаат врска (т.е. дека се клубски рекорди на интер за шо ме боли ...). Дај детална листа па ќе прајме муабет.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Едно време јове пишеше рекорди и испадна дека повеќе од половината немаат врска (т.е. дека се клубски рекорди на интер за шо ме боли ...). Дај детална листа па ќе прајме муабет.
Дај пиши ти некој рекорд за Јуве или ја да пишем за Милан
(па макар и си го измислил):ha:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дај пиши ти некој рекорд за Јуве или ја да пишем за Милан
(па макар и си го измислил):ha:
Не морам да измислувам еве ти одма 29 (ај да не се бунат овие од интер 27). Ова не е рекорд ова е мит за миланските клупчиња.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Не морам да измислувам еве ти одма 29 (ај да не се бунат овие од интер 27). Ова не е рекорд ова е мит за миланските клупчиња.
Рекордот на Интер во Сериа А тешко дека некој клуб ќе го стигне.
п.с. Вашиот рекорд брзо ќе го стигне некој од миланските КЛУБОВИ , дека како што гледам вие од 29 на 27 , па сезонава ајде честито 26 :lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom