Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
судијава 2 чисти нема ова ако е фаул ја сум доктор

Го фаулираат Диаз, не суди.
Лаутаро глуми, суди.
мора да тепа интер со вакво судење и со нула игра.. реално освен пеналитеи еден шут на копилето турско 5-4 кога беа ништо не покажаа.

Го фаулираат Диаз, не суди.
Лаутаро глуми, суди.
мора да тепа интер со вакво судење и со нула игра.. реално освен пеналитеи еден шут на копилето турско 5-4 кога беа ништо не покажаа.

Да Милан многу покажаа, поготово радувањето на Томори како да дал гол... И боречките зафати во нивниот шеснаесетник.

Ќе издржат ли мувливе да не примат гол у прво или во второ ќе го дуваат?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ќе издржат ли мувливе да не примат гол у прво или во второ ќе го дуваат?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Барела и Лаутаро каков ветер во грб им даваат со овие зицери

Dobro be majkata , se razbiram , fudbalot e stras , emoci te fatat , ama kakov klosar treba da bides da padnas vako nisko kako Hakan .
A sto ti imat gresano navivacite na Milan sto ti ne si se dogovoril so upravata
P.s. Inter pobeduva do kraj , Milan bez ideja do sega

Да не ја гледа чоек утакмицава и да ги чита фантазериве тукашни(end и jankoff) ќе помисли дека Милан везе,а сиротите шут у рамки немаат...
И Интер не игра нешто посебно ама Милан е тиња невидена.

Што му е проблемот на овој Хакан? Или го варала жена му и со пола Милан, како и додека играше во Германија или бил злоставуван во Милан.

Разбирам и докажување и се, но кај него се гледа омраза.

Што му е проблемот на овој Хакан? Или го варала жена му и со пола Милан, како и додека играше во Германија или бил злоставуван во Милан.

Па брат ваљда ве чита што се пишувате за него... Како и да е Ибра е бетер или за него не се важи и не играл во Интер?

Нека се исфура де, знае и сам дека две години ќе игра во Котбус :D

Да не ја гледа чоек утакмицава и да ги чита фантазериве тукашни(end и jankoff) ќе помисли дека Милан везе,а сиротите шут у рамки немаат...
Само Леао сам има 2 у рамки.

osven 2ta penali i poslednite 2 suta celo poluvreme ne se vide inter, sredinata nevidliva/nepostoecka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom