Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Најголема позитива е тоа што МекКени - Локатели тандемот работи. Назад бевме добри.

Рабиот пак се посра.

МОРА да проба си

Локатели, МекКени Бернардески на средина

Don’t say it, don’t say it i, vo 2015/16 kuadrado dade gol u posledna minuta za presvrt na sezonata protiv torino, vo isto kolo kako i ova vecerva he he

Добро е што Мората излезе, инаку ќе стоеше во офсајд при шутот на Квадрадо пречејќи му на голманот.
Замисли истото го рече Германскиот коментатор…. Не е можно ова шо се дешава.

Umrena ekipa, umrena igra, umren trenjer, navivachi plachat, pobeda so gol na srekja od mrtov agol…. Toa e toa bitno kurot ne e prva postava toa me raduva, uste Lopata i maminion da gi nema kje e perfekt. Ako ne dobieshe crven Fiorentina, kje dajvme gol na Sveti Nikad

Само што тогај не бевме у минус 19239123912 бода хехехеее
Ако цената е борба за 4то место за да се истребат од тимот Рабио, Ремзи, Мората па и АлекСандро радо би платил

Ако цената е борба за 4то место за да се истребат од тимот Рабио, Ремзи, Мората па и АлекСандро радо би платил

Се сложуам скроз. Само што ја би идел чекор плус и би најмил наркоман за да ги убие на место Рабио и Ремзи и тоа строго да почне со бодење од нога и кршење на колено мамето нивно ќоро. За Мората, не знам дал ќе успее тактикава он познат е по офсајд не можеш да го фатиш да го утепаш

Добра утакмица се на се, првото полувреме беше малце побавно но второ Фиорентина средина не помина.

Мекејн изигра одлично.

Ругани изненадувачки беше просечен :oops:

Не ми се верва дека на тимов му фалат Бернардески и МДШ.

Добра утакмица се на се, првото полувреме беше малце побавно но второ Фиорентина средина не помина.

Мекејн изигра одлично.
Молам? Фиорентина средина не помина?:facepalm::facepalm:По ников гледам дека го сакаш "мистерон" ама ова претерано е. Да не добиеше Миленкович црвен, немаше шут на гол да имаме, до црвениот ние не мрднавме, ти гледај што си пишал...

Ругани изненадувачки беше просечен :oops:

Не ми се верва дека на тимов му фалат Бернардески и МДШ.
Аман бе Деви, 5 пати пиша за Берна, ни фали ни ништо, доволно е Квадрадо да игра крило место инвалидон Рабио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom