Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.736
Поени од реакции
115.547
Кај имаш бе јак и проверен играч на местото на Брозовиќ. Сеа ако кажеш Барела, чао
Едноставно, самиот Брозовиќ е проверен за таа позиција да ти ебам глупиот. На него мислев со тоа проверен играч и дека не ни требаат непотребни екскурзии.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Николино Барела најверојатно и капитен од следната сезона.
Реално за капитен мора да го стават или Брозо синката(ако остани) или Шкринијар....Шкринијар батето е роден лидер и гини за клубот...на теренот нон стоп ги поставува играчите,вика се ѕвери,влегва со 150% секој дуел....измислен за капитен..додека за Брозо е поради најголемиот стаж од сите играчи.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Мислам дека е no brainer ова за Брозо, дури и да му дат 7 милиони и договор од 5 години, сè на сè трошокот ќе биде 35 милиони, не постои играч на пазарот моментално кој за трансфер+плата би го коштал клубот помалку од то. Да не зборам шо трансферот сигурно нема да биди на 5 годишни рати поделен.

Единствено прашање е дали на Броз му се седи во Интер, ако не му е паметот на друго место, би требало лесно да го решат ова, ако не, џабе е секако.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.736
Поени од реакции
115.547
Ja ne ja sfakjam taa logika, kako toa on smeel najplaten da e, mislis u timov prosekot na plati e 10m po sezona u picku mater i ti igraat Nejmar i Mbape.

Kaj pokazuel lojalnost, kaj igra kako lud zadnji 4 godini i konstantno ni e eden od najdobrite igraci, kaj trca se ostava ko da nema utre (u 90% od natprevarite najmnogu ima istrcano) i e najnerotiran igrac u ekipava za kogo nikogas ne ni imalo adekvatna zamena, kaj se interesiraat jaki ekipi za nego a ne Fiorentina i Bolonja, kaj e u ebaniot prajm i ima 28 godini .... sea ke bideme frapirani sto u tim koj i onaka nema igraci koi imaat visoki plati, a tie sto imaat ne gi ni zasluzuvaat realno gledano, on da ti baral jak dogovor sto za vakov igraci i denesni standardi ne deka e nesto wow strasno finansiski jak. Igrac so vakvi kvaliteti u PSG ili Anglija i znacenje za svojot tim garant i so nad 9m(funti) godisno bi idel za plata u slucaj da igra za jaka ekipa.

I najnesfatlivata logika, aha toj na free bil dojden i zatoa tolkava mu e platata, demek toa bilo bitno za drugite igraci, tie im se sfakjanjata, stekovski, nema veze toj i toj sto e drvo, sepak za free dosol tuka i ednostavno mora da e poplaten od mene, seems legit, a i ne deka Broz dojde za 120m evra od Hrvatska, doe za ebani 5 i toa so pozajmica prvo od godina ipol.

Ima osnova da bara jaka plata, ja zasluzuva, na Inter e da mu dostavi dogovor kakov sto i zasluzuva, u sprotivno nie gubime i pravime pacerska greska za koja pak ke kazam, e nesvojstvena za Marota. Taka da se nadevam ke najdat nekoe nzs do kraj na godina u sprotivno mislam deka potpisuva za drug klub od Januari nagore.

Na kraj, platite samo od Chelsea, funti se u prasanje patem

Прегледај го приврзокот 312344

Najdi gi veznjacite Stek i preispitaj se malce sto lupetas na temava.
1 единствен пример за преплатен циган во клуб со огромен буџет. Дај ајде повеќе примери кај што задњи везни е најплатен у екипа. :) Абе не знам дали ви е јасно дека клубов одговара пред УЕФА, ФФП и остали финансиски механизми. Свесен си дека едно е буџет за плати а друго за трансфери? Според првичните информации Интер нема намера да му даде повеќе од 6 што според мене е и исправно, зашо веројатно имаат проектирано одреден буџет за плати/трошоци како год, а таму не се планирани 7.5 или 8м како што бара Броз.

И глеј сеа како спинуваш и ги спомнуваш Рабио и Ремзи а истите тие ти беа дадени како контра примери дека се дојдени на ФРИ ТРАНСФЕРИ и затоа добиваат поголема плата отколку што реално заслужуваат, нешто што е случај со Хакан и Видал кај нас. Од она што го најдов на нет Броз зема 4.5 сега, а бара 7.5 или 8, сериозно мислиш дека заслужува скоро 50% покачување? Не ме зезај жити се.

Сеа пошо пак ќе ми се закачиш дека го нејќам Броз и дека сум ментален, далеку од тоа, ја радо би сакал да остане и што е до мене и 20м плата нека му дадат ама пробувам да ти доловам реално како стојат работите и како функционира некоја непишана хиерархија со плати во светот на фудбалот, нешто што треба да го знаеш пошо 100 години пратиш фудбал говедо едно, ама сеа дека им се имаш намерачено на Кинезите па замараш насекаде.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Па добро, ако почекат до јули можат и Брозо на фри трансфер да го земат, па да биди оправдано да земи 7 милиони :icon_lol:

Се заебавам, не пратам во последно како кој колку побарал, ама сосема реално ми е Брозо да *бара* 7.5 милиони, Интер да нуди накај 6, па да се најдат на некоја сума меѓу 6 и 7 милиони, која според мене сосема би соодветствувала на искуството, возраста и учинокот на играч како Брозовиќ, во финансиските услови во кои егзистира Серија А.

Догодина сепак ќе се имаат (најверојатно) откачено од платите на Видал, Ериксен (т.е. на Ериксен и сега му е покриена од УЕФА ако не се лажам), можда и Санчез, па мора да најдат решение за ова ако има воља за продолжување од страната на Броз.

6 играчи имаме на кои можиме да се потпираме во иднина, тројката назад, Барела, Броз и Лаутаро, не се исплаќа за милион-милион и пол годишно да останиме на поќе од пола тим да биди крпеница, особено пошто и сега не е ич сјајно.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.195
Шкринијар, Де Вриј, Бастони, Барела и Броз мора да бидат столбот на тимот следните 3-4 години. Сите други се заменливи. На листава горе мораше да остане и хакими. Никад нема да го преболам. Го имавме најдобриот десен бек во свет во следните 10 години и го дадовме за мизерни 60 мил евра.
Во моментов итно мораме да најдеме стартери на 4 позиции, не можеме да си дозволиме уште една дупка со броз само за да заштедиме 2 мил ма плати.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Нека не се групираат со Брозо нека му дадат 6,5 милиони бонуси и 5 години договор нека ора до 35 години во Интер. Нема да најдат таков играч и 50 милиони да платат денес а вака ќе ги кошта околу 40 милиони (со бонуси)...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Исти кур, вака треба 50 милиони да фркнат на играч и да биде знак прашалник дали ќе го замени соодветно Броцки и плус 4 милиони нето плата за 4-5 години пак ќе потрошат над 70 милиони...

А може да биде новиот Жо Марио или Кондогбија...

Иако јас уште потајно сум убеден дека Жо Марио, Кондогбија и Габи-гол се играчишта...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Прејакиот Толисо изгубен од мапата на професионални фудбалери да го замени Брозо кој реално е бог и батина во Интер? Единствен играч кој трча преку 13км во Серија А, секад отворен да прими топка едноставно го има насекаде...

Ако не сака Брозо да продужи договор тоа е друго ама ако платата е 6,5 или 7м за 4 години тогаш Марота и Интер треба да се дебили да не му излезат во пресрет...

Kajgana Shop

На врв Bottom