Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Мини шенген екипицата се состанувала во Белград и биле присутни бизнисмени.

Српскиот претседател Вучиќ веднаш реагираше и побара од српските и македонските служби да најдат решение за што поскоро да се затвори македонските граѓани слободно да можат да купуваат недвижен имот во Србија и обратно, српските граѓани во Македонија, соопшти „Адора инженеринг“ по средбата во Белград.

Јако ќе биде ако рипнат таму нашите граежни фирми и да почнат една офанзива. Нови Београд ќе заличи на Аердром. :icon_lol:

Мини шенген екипицата се состанувала во Белград и биле присутни бизнисмени.

Јако ќе биде ако рипнат таму нашите граежни фирми и да почнат една офанзива. Нови Београд ќе заличи на Аердром. :icon_lol:
јок, ќе почнат срби во Шкуп, Охрид и Дојран да купуваат, тек тогаш има урбаната мафија да цвета у бесвест..

На Васко малку му беше што го оправаше Заев, сега решил на Калето, Кети и САД да им дели совети.

Почна уште претходната емисија, со силна контраразузнавачка активност, поточно ја предупредуваше Кети дека е под влијание на фризерката или на тие што доаѓаат во тој салон.

На Васко малку му беше што го оправаше Заев, сега решил на Калето, Кети и САД да им дели совети.

Почна уште претходната емисија, со силна контраразузнавачка активност, поточно ја предупредуваше Кети дека е под влијание на фризерката или на тие што доаѓаат во тој салон.
Ефтов е претворен во Груевски од 2016/17, плука и хистерично реагира на амбасадори.

Добро бе, човек вмешан во 27ми со директно учество и организација, добива амнестија ради тастање, и добива работа во АНБ од истиот кој дошол да го убие пред 5 години!? Дај бе некој комуњарски пушикур да објасни ова како функционира пошто мене не ми е јасно. Дечкото почиње како претседател на сдмм и добива овации кога јавно му застанува на Бранко. У меѓувреме билда рејтинг преку City Park Boys и добива шут карта од сдс, за по некое време да се прешалта у екипа на Мијалков и да праи пиздарии со брат му. За после да учествува у монтировката на СМ со сите дилери од такозваните МПЗа или како и да беа тоа криминалците, и да биде заштитен сведок и да стане АНБ агент што ќе го намести Орце и ќе рекетира бизнисмени. Па алал нека е. Е сеа дечките наебаа од америчка амбасада, ама тоа е. Каменот овој пут од кале доаѓа.

img_20211105_045617-jpg.312292

Имало еден куп луѓе од Грчец вработени во Природно-научен музеј.
Што ли прават таму?
Кој успеал да набута еден куп алкаеда-мафијаши у Природно-научен.

Што ли прават таму?
Има голем паркинг... Прават анализа на коли и сопственици...

Ако ви текнува на сликите што се вртеа на разни криминалци од Куманово и Сарај со мали тигри и лавчиња пред некое време. Епа и за тие живинки се збореше дека биле на позајмица од Зоолошка дадени во замена за кокаин.

Секоја јавна институција се користи за лично богатење, вршење криминал или во овој случај исполнување хирови на пабло ескобарци од али експрес. СДС им даде толку слобода што не ме чуди ова. Веќе сме на ниво на организираност ко афричка пропала држава.

img_20211105_045617-jpg.312292

Што ли прават таму?
Кој успеал да набута еден куп алкаеда-мафијаши у Природно-научен.
ова ми го разубави денот, што вика Димче Ал ми се Допада....
Па овој Чомбе требало место Жирафа еден поголем Крокодил да им прати
Автоматски споено мислење:

https://libertas.mk/anb-vo-celost-g...arvNUhCHKm2ts_vWR76pGiOWK7Ogox1vGXEmca-VkBCqs

тешка работа со овие будалаштини како АНБ што ни ги измислија, а по теркот на уса гомнариите таму....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom