Darling
High Value
Mislam deka bugarskata vlast ne se mesha, tuku se zagrizeni za retorikata na Zaev vo vrska so navodnoto bugarsko drzavjanstvo na Danela.Океј, значи лажеле и комуњарите и бугарската власт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka bugarskata vlast ne se mesha, tuku se zagrizeni za retorikata na Zaev vo vrska so navodnoto bugarsko drzavjanstvo na Danela.Океј, значи лажеле и комуњарите и бугарската власт.
ја ко да прочитав дека Бугарија ја потврдува автентичноста на документитеMislam deka bugarskata vlast ne se mesha, tuku se zagrizeni za retorikata na Zaev vo vrska so navodnoto bugarsko drzavjanstvo na Danela.
Баш тоа , се замараат дека з користи анти-бугарска реторика и го претставува имањето на бугарско државјанство како нешто кое за нив е говор на омраза.Mislam deka bugarskata vlast ne se mesha, tuku se zagrizeni za retorikata na Zaev vo vrska so navodnoto bugarsko drzavjanstvo na Danela.
ЕМБГ то на веб сајтот за гласање дава некоја си ДанИела, ама нема таму сликаја ко да прочитав дека Бугарија ја потврдува автентичноста на документите
Заборавивме на човечето Димитров
Според она германското ФАЦ фаворит бил за премиер. Е дури тогаш плафон 150 илјади![]()
Па еден Авганистан, што е моментално под управа на индијанци какви што се Талибанците имаа подобра презентација на државата од нас.Не знам дали е ова право место но да се овековечи.
Во Дубаи во тек е „ЕКСПО 2020“ (лани беше одложен заради пандемијата), еден вистински Вондерленд на кој државите се претставуваат со фасцинантни концепти, дизајн, архитектура, технологии и визии за предизвиците од иднината. Настанот кошта 33 милијарди евра и учествуваат 192 земји. Каде сите Турци, таму и гол Асан.
Заборавивме на човечето Димитров
Според она германското ФАЦ фаворит бил за премиер. Е дури тогаш плафон 150 илјади![]()